2/3

Hurtigrutemuseet

3/3

Borebåt

Nye medarbeidere til Nord-Norge

Multiconsult søker flere dyktige medarbeidere innen bygg & eiendom, geoteknikk, industri, marin teknologi og samferdsel til våre kontorer i Nord-Norge.

Vi søker nå flere flinke folk; både deg med erfaring og som har opparbeidet kompetanse i å lede og styre flerfaglige prosjekteringsoppdrag samt deg som er nyutdannet og skal starte din yrkeskarriere.

Som medarbeider hos oss har du muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag, jobbe i et lokalt kompetansemiljø, og hente støtte fra et landsdekkende fagmiljø. Du får jobbe i en virksomhet som har fokus på teknologisk utvikling, samhandling og miljøvennlige løsninger.

Vi ønsker å gjøre ordentlige leveranser til våre kunder. Dette skal vi gjøre til avtalt tid og med den kvalitet som er avtalt. Det er derfor viktig at du er strukturert og setter kvalitet høyt. Vår kultur er tuftet på kompetanse, samarbeid og våre verdier. I Multiconsult betyr det at vi er Motiverende, Ordentlige, Verdiskapende og Engasjerte, – vi kaller det MOVE.
Vi er opptatt av at den enkelte kan organisere arbeidet slik at familie, venner og fritidssysler ivaretas på en balansert måte. Nord-Norge er et eldorado for den aktive og friluftsinteresserte, kanskje du har lyst å avslutte arbeidsdagen med en topptur, eller en havkajakktur i majestetiske omgivelser.

Multiconsult Nord har kontorer i Tromsø, Narvik, Bodø, Sandnessjøen, Alta, Kirkenes, Vadsø, og Svalbard. Vi er i dag totalt 185 medarbeidere. Multiconsults kompetansesenteret for kyst-, marin- og arktisk teknologi er lokalisert til vårt kontor i Tromsø.

Kjenner du deg igjen i MOVE og ønsker å jobbe sammen med oss? Se våre stillinger nedenfor og søk.

Søknadsfrist er 10.mai.

Stillinger


Alta
Sivilingeniør / Ingeniør konstruksjoner

Bodø
Sivilingeniør / Ingeniør innen stålkonstruksjoner/struktur
Sivilingeniør / Ingeniør innen rør- og prosessanlegg, mekanisk

Bodø (primært) – Tromsø
Arealplanleggere
Erfarne Geoteknikere

Alta – Bodø (primært) – Narvik – Sortland – Tromsø
Sivilingeniør / Ingeniør innen VA – teknikk
Sivilingeniør / Ingeniør innen Veg og Samferdsel

Kirkenes (primært) – Vadsø
Byggleder

Longyearbyen
Sivilingeniør / Ingeniør konstruksjonsteknikk

Tromsø
Prosjektleder/Prosjekteringsleder
Elektroingeniør
Sivilingeniør Marin hydrodynamikk
Sivilingeniør / Ingeniør konstruksjonsteknikk