sommerjobb instagram Must 1390x576

Attraktiv blant studentene

Blant hundrevis av søkere til sommerjobb til Multiconsult kom rundt 50 studenter gjennom nåløyet. De store søkermassene bekrefter selskapets posisjon som Norges mest attraktive rådgiverselskap for studenter.

29. august 2014

– Sommerstudentenes evaluering bekrefter at Multiconsult tilbyr sommerjobber som er faglig relevante og utfordrende. Vi fremstår som en attraktiv arbeidsgiver. Alle som har svart på undersøkelsen vurderer å søke fast jobb i Multiconsult etter fullførte studier. De vil også anbefale andre å gjøre det samme. Det er fantastiske resultater, som befester vår posisjon som #1 merkevare og mest attraktive arbeidsgiver beskrevet i selskapets 3-2-1 strategi, sier Christian N. Madsen, administrerende direktør i Multiconsult.

Istandsetter studentene i reelle prosjekter

Multiconsult har tradisjon for å skape interessante faglige og sosiale initiativer for sine sommerstudenter. Målet med initiativene er istandsetting.

– Vi ønsker å istandsette sommerstudentene våre imens de er her, så de ønsker en karriere hos oss, ved å tilby en god førsteerfaring. I år har Multiconsult tilbudt spennende og utfordrende sommerjobber over hele landet, i Bergen, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Steinkjer, Tromsø og Trondheim. I tillegg har vi gjennomført Must sommerprogrammene, sier Heidi Stien, leder av Must.

Sommerprogrammene til Multiconsult innebærer at studenter settes sammen i tverrfaglige studentteam som jobber i pågående kundeprosjekter, enten i Norge eller internasjonalt. Problemstillingene som utgjør utgangspunktet for sommerprogrammene er altså reelle. I år har sommerprogrammene bestått av Must Energi Vannkraft, Must Energi Vindkraft, Must Konstruksjon og Must Arktisk.

#sommerjobb

I år har sommerstudentene også deltatt i en Instagram-konkurranse. Se noen av bidragene i slideren øverst eller på Instagram, med #multiconsult #sommerjobb #muliggjøreren.