Multiconsult på stand under Aqua Nor 2017 | Foto: Multiconsult

Vellykket deltagelse på Aqua Nor 2017

Forretningsområde Industri representerte Multiconsult under verdens største messe for akvakulturnæringen.

30. august 2017

Aqua Nor har vært et internasjonalt møtepunkt for næringen siden 80-tallet, og er i dag verdens fremste arena innenfor akvakultur-teknologi. Det er den viktigste arenaen for å møte bransjen, eksisterende og potensielle kunder, og å holde seg oppdatert på leverandører og teknologi. Årets messe satt ny besøksrekord, naturlig nok i en tid med høye laksepriser. Multiconsult var godt representert med egen stand, og ble lagt merke til som eneste multifaglige rådgiver tilstede på messen.

Med ambisjoner om å være det viktigste rådgivermiljøet i Norge inn mot akvakulturnæringen, var vår deltagelse på messen svært viktig. Vi hadde viktige prosjektmøter med eksisterende og potensielle oppdragsgivere, i tillegg til at dette var en faglig og sosial arena for de som jobber innenfor fiskeri og havbruk i Multiconsult. Deltagelsen ga virkelig mersmak, sier markedssjef for Industri Tom Arild Olsen.

Det var et godt engasjement fra Multiconsults sterke fagmiljøer i Tromsø og Stord, i tillegg til god støtte fra medarbeidere i Trondheim. Håkon Rydland Sæbø ble intervjuet av en av verdens største medieaktører for næringen, Fish Farming International. Håkon presenterte AkvaGIS, en karttjeneste Multiconsult har utviklet for rapportering og deling av fiskehelsedata. Les mer om AkvaGIS her.