1/4

Arrangementet Linkin' Grid om Kvadraturen

2/4

Byantikvar Janne Wilberg på Linkin' Grid

Paneldebatt UFGC

3/4

Paneldebatt: Marte Skille Mariussen i diskusjon med Idar Kreutzer, Kjetil Trædal Thorsen og Annerieke Douma.

4/4

LINK arkitektur hadde stand på UFGC

Spennende bærekraftskonferanse

Hele 2500 bærekraftsinteresserte byutviklere har deltatt på Urban Future Global Conference 2019. LINK arkitektur og Multiconsult har hatt arrangementer og vært med i viktige debatter.

24. mai 2019
Cato A. Mørk

Urban Future global conference (UFGC) er Europas største arrangement for bærekraftige byer og ble avholdt i Oslo 22. til 24. mai.

– Det har vært spennende å følge både egne og eksterne arrangementer denne uken. Temaet bærekraft og byutvikling er viktig, og det har vært veldig bra at konsernet har markert seg gjennom god faglig deltakelse, egne arrangementer og at LINK arkitektur har hatt en stand, sier Kristin Olsson Augestad, direktør for Bygg og eiendom i Multiconsult.

Byutvikling i Kvadraturen
Allerede tirsdag 21. mai tyvstartet LINK arkitektur og Multiconsult konferansen gjennom et felles kunde- og bransjearrangement med etterfølgende Åpent hus i Kirkegata 4.

Det var spennende foredrag, god stemning og full sal på arrangementet Linkin’ Grid om byutvikling i Kvadraturen i Oslo. Historien, videre utvikling, kultur- og matopplevelser, bærekraft og tilrettelegging for brukerne var de viktigste temaene foredragsholderne tok opp.

Se video fra Link’ Grid.

Endring gir muligheter
I et seminar på torsdag gjennomgikk nøkkelpersoner muligheter innen finans, arkitektur, byutvikling og transport. Marte Skille Mariussen i Multiconsult presenterte et konsept for bedre, billigere og mer miljøvennlige mobilitetsløsninger.

Andre foredrag
Hanna Maria von Zijp fra LINK arkitektur snakket om Safe City. Innlegget handlet om «feministisk urbanisme, hvorfor det er viktig og hvordan en slik by vil være.
Les mer.

LINK arkitektur arrangerte også en workshop om bilfri Kvadratur på fredag.
Les mer.