Neumann har bred erfaring som leder på uliker nivåer, samt at han deltar i eksterne standardiseringsarbeider på vegne av selskapet. Foto: Marte Nordahl

Nicolas Neumann er ny leder for kompetansenettverkene (KNV)

− Sammen med KNV-ledelsen og styringsgruppen, er jeg ekstra motivert til å styrke det faglige lagarbeidet. Målet er at Multiconsult vil være stedet der kompetanse utvikles og trives, også i framtiden, sier Nicolas Neumann.

9. april 2024
Marte Nordahl

Nicolas Neumann ble nylig tildelt rollen som ansvarlig leder for kompetansenettverkene (KNV). Rollen ble lyst ut i februar i år, og skal være med og utvikle KNV.

Kompetansenettverkene er Multiconsults sentralnervesystem for enhetlig utvikling og forvaltning av fag og beste praksis. Nettverkene er sterke bidragsytere til at Multiconsult er stedet der kompetanse utvikles og trives.  

− Rett mann

− Nicolas har bred erfaring som leder på ulike nivåer, samt at han deltar i eksterne standardiseringsarbeider på vegne av selskapet. Han har også erfaring fra andre virksomheter i bransjen. Med denne erfaringsbakgrunnen har han de beste forutsetninger for å lykkes med samspill på flere nivåer i organisasjonen, sier Bogen.

Neumann er fornøyd med at han det siste året både har gitt innspill til – og opplevd revitaliseringen av kompetansenettverkene. 

− Nå ser jeg fram til å realisere dette. Vi har hatt en rekke dyktige nettverkssjefer tidligere, og jeg ser nå fram til å ta over stafettpinnen, sier Neumann. 

Faglig lagarbeid

Neumann er motivert til å styrke det faglige lagarbeidet. 

− Sammen med KNV-ledelsene og styringsgruppen, skal jeg sørge for at Multiconsult vil være stedet der kompetanse utvikles og trives, også i framtiden. 

− I tillegg gleder jeg meg til å støtte oppunder de sterke fagmiljøene, og hjelpe til at vi utvikler oss videre. Jeg ser også frem til alt jeg vil lære fra det store mangfoldet av fag og kompetansenettverk vi har, sier han. 

19 kompetansenettverk

Neumann presiserer at med nesten tjue kompetansenettverk, utgjør kun styringsgruppelederne og nettverksledelsene nærmere 100 personer. 

− Jeg ser frem til å bli kjent med dem alle. Samtidig vet jeg at det vil være en utfordring å unngå å spre meg for tynt utover. Det kan bli både utfordrende og spennende å få brukt nok tid til alle. Målet er at nettverkene opplever at det er matnyttig å ha meg som øverste ansvarlig, utdyper han.  

Les mer om kompetansenettverkene