Universum 2017

Multiconsult igjen kåret til en av Norges mest attraktive arbeidsgivere

Multiconsult er rangert som nummer tre i Universums kåring over Norges mest attraktive arbeidsgivere blant ingeniørstudenter ved norske universiteter og høyskoler.

27. april 2017

Under en seremoni onsdag kveld fikk Multiconsult overlevert beviset på at selskapet er helt i toppsjiktet av attraktive arbeidsgivere for kommende ingeniører i Norge. I alt 14.000 studenter har deltatt i Universums årlige undersøkelse, hvorav nærmere 3000 var ingeniørstudenter.

Multiconsult rykker opp en plassering fra i fjor, til nummer tre og en flott pallplass bak Statoil og Kongsberggruppen. Blant de rådgivende virksomhetene troner Multiconsult helt øverst på førsteplass.

Vi er svært glade for å være på pallen sammen med de store selskapene og at vi opprettholder vår posisjon som nummer én blant de rådgivende virksomhetene, sier konsernsjef Christian Nørgaard Madsen.

Multiconsult er like attraktiv som arbeidsgiver for både kvinnelige og mannlige ingeniørstudenter, og ligger som nummer én på listen over de mest attraktive selskapene for studentene ved OsloMet, NMBU og NTNU. Kåringen viser også at ingeniørene som ønsker å jobbe i Multiconsult assosierer virksomheten med bl.a. gode karrierereferanser, spennende tjenester og konkurransedyktig lønn.

Se hele listen her: http://universumglobal.com/rankings/norway/