Per Espen Stoknes

Klimapsykolog til Multiconsult på Skøyen

Den anerkjente klimapsykologen Per Espen Stoknes holder 17. september foredraget «Grønn Vekst: Barrierer, drivkrefter og strategier mot 2030".

10. september 2014

Den anerkjente klimapsykologen Per Espen Stoknes holder 17. september foredraget «Grønn Vekst: Barrierer, drivkrefter og strategier mot 2030″.

– Det er morsomt å få Stoknes til Multiconsult. Han er kjent som en av de store motivatorene innenfor økonomi og klima. Han har lenge forsket på hvorfor harde klimafakta ikke får oss til å endre holdninger og livsstil. Han er kjent for å holde inspirerende foredrag om miljøforskningen, og hvordan enkeltmennesker og selskap som Multiconsult kan endre tankesettet for å bidra litt mer, sier Guri Lindmark, miljøsjef i Multiconsult.

Tid: 17. september kl. 12.00 – 13.00
Sted: Nedre Skøyen vei 2, 0276 Oslo. Auditoriet, 1.etg.

Foredraget har tittelen Grønn Vekst: Barrierer, drivkrefter og strategier mot 2030.

Det ventes at foredraget blir populært, så vær tidlig ute for å sikre deg plass. Alle er velkomne.

Prisvinnende fordragsholder

Stoknes er forfatter, organisasjonspsykolog, foreleser og lederskapstrener. Han har vunnet prisen Årets Foreleser ved Senter for Lederutvikling ved BI og er ansvarlig for flere lederskap- og strategiemner ved handelshøgskolen. Klimapsykologen har ledet mer enn 20 storskala scenarioprosjekter i Norge og internasjonalt i løpet av de siste ti årene.

Stoknes er i sin forskning opptatt av hvordan man bør satse på konkrete løsninger som kan sikre en lønnsom grønn vekst. Han er forfatter av tre bøker: «Sjelens Landskap – Refleksjoner løpet Natur og myter», «Lær av Fremtiden» og «Penger og sjel – en ny Balanse Mellom finans og Følelser.

Les mer om Stoknes på hans egne nettsider.