Must Konstruksjon 2017

Masud Ahmadi | Fagområde: Konstruksjonsteknikk | Kontor: Oslo

Møte med Multiconsult

Første gang jeg hørte om Multiconsult var på karrieredagen 2015, ved Universitetet i Agder, og har siden fulgt tett med selskapet gjennom årene. Som en målrettet person, er jeg opptatt av å jobbe med de beste på bransjen, og dermed var valget lett da jeg skulle søke sommerjobber. Jeg fikk endelig i år muligheten til å være en del av det berømte Must-Konstruksjon sommerprogrammet.

Sommerjobb 2017

Jeg fikk sammen med en annen student gleden av å kunne jobbe med ett kjent kontorbygg i Oslo, Barcode. Oppgaven var veldig fint satt opp, slik at man både kunne bruke det teoretiske man lærer på skolen, til noe i virkeligheten, og samtidig lære masse nye ting, deriblant analyseprogrammer. Oppgaven omhandlet å studere bærestrukturen til et eksisterende kontorbygg, i tillegg til å analysere enkelte elementer i FEM-design for muligens påbygging av flere etasjer på dette bygget.

Arbeidsmiljøet har vært helt topp da alle ansatte er veldig hyggelig og behjelpelige. Kontorplassen vi fikk var rett foran de som tidligere har vært med på prosjektering av dette bygget, og kollegaene har hele tiden sørget for at hjelpen kun var ett blikk unna.

Det har vært utrolig spennende å kunne være en del av Must. Med tett oppfølging i arbeidshverdagen, og mange gode sosiale arrangementer og faglige møter, føler man seg fort en del av det store selskapet. Noe som jeg setter stor pris på, og har æren om å anbefale videre til studenter. Alt i alt en uforglemmelig opplevelse for livet.

Veien videre

I sommerprogrammet Must 2017, har jeg hatt det utrolig gøy både faglig og sosialt. Nå går veien videre tilbake til Grimstad, der jeg skal fortsette på mine masterstudier ved UiA. Etter sommerjobben har jeg fått kjempe godt inntrykk av Multiconsult og rådgivningsbransjen, og har stadfestet at jeg har valgt riktig utdanning. Dette gir da en ekstra motivasjon til å fullføre Mastergraden og komme tilbake hit både neste sommer, og etter endte studier.