Must Konstruksjon 2016

Johanne Gjøsæter | Fagområde: Konstruksjonsteknikk | Kontor: Oslo

Møte med Multiconsult

Første møte med Multiconsult var gjennom bedriftspresentasjon ved Universitetet i Agder, og jeg valgte derfor å søke sommerjobb hos Multiconsult i Kristiansand. Etter en spennende sommerjobb i 2015 med relevante arbeidsoppgaver og god oppfølging, var valget lett da jeg skulle søke sommerjobb i 2016. Da var jeg så heldig å få sommerjobb i Must Konstruksjon ved hovedkontoret i Oslo.

Sommerjobb 2016

Jeg fikk være en del prosjekteringsarbeidet av et nytt og stort næringsbygg som skal bygges i Oslo. Prosjektet var i overgangen mellom forprosjektstadiet og detaljprosjekteringen, og vi var to sommerstudenter som fikk være med på dette spennende prosjektet. Min oppgave var å 3D-modellere bærekonstruksjonene i Revit, i tett samarbeid med BIM-koordinator på prosjektet. Jeg fikk kontorplass rett ved siden de andre som jobbet med konstruksjonen i prosjektet, noe som gjorde det veldig lett å stille spørsmål og få veiledning. Alle som jobber i Multiconsult er utrolig hjelpsomme, og tar seg god tid til å forklare og vise hvordan utfordringer kan løses.

Det var utrolig gøy å jobbe og være en del av et slikt prosjekt, og jeg følte at jeg var en del av prosjektet på lik linje som de som fast jobbet på prosjektet, både i det daglige og under prosjektmøtene. Det var også er veldig godt arbeidsmiljø med hyggelige og inkluderende ansatte. Jeg synes Must hadde et veldig bra opplegg med mye sosialt, og flere faglige foredrag.

Veien videre

Somrene i Multiconsult har vært veldig morsomme og lærerike. Det var veldig spennende å være med i reelle prosjekter, og de to siste somrene har gjort at jeg er sikker på at jeg har valgt rett studieretning, og at jeg ønsker en karriere i rådgivningsbransjen. Multiconsult er en klar foretrukken arbeidsplass etter endte studier, og jeg anbefaler alle en sommerjobb hos Multiconsult!

erfaringer-fra-sommerjobb-2016-johanne