Must sommerprogram brannteknikk 2012

Thor Johan Gamlem | Fagområde: Brannteknikk | Kontor: Oslo

Møte med Multiconsult

– Multiconsult har vært flinke til å promotere seg på NTNU i løpet av årene jeg har studert der, og allerede tidlig første studieår skjønte jeg at dette var en bedrift som man burde legge merke til.

Det var likevel først i 3. klasse, under Bygg- og Miljødagen på NTNU, at Thor fikk muligheten til å prate ordentlig med noen av de ansatte. Da forsto han hvilket mangfold av muligheter som var i bedriften.

I 3. klasse søkte han sommerjobb, gjennom Sommerjobbhjelpen til linjeforeningen H.M. Aarhønen og Næringslivsringen, dermed fikk han tilbud om sommerjobb i 2012.

Sommerjobb 2012

Sommeren 2012 fikk Thor arbeide med mange forskjellige og spennende prosjekter, og fikk et innblikk i hvilke type arbeid som gjøres i de ulike stadiene i et prosjekt med tanke på brannsikkerhet. Dette innebar blant annet arbeid som tegning/revidering av branntegninger, deltakelse i møter med arkitekter og brannvesenet, befaringer og å skrive branndokumenter.

– Arbeidet i løpet av sommeren ga meg et godt overblikk over hva det innebærer å være en brannkonsulent og hvordan en typisk arbeidsdag ser ut som ferdigutdannet, sier Thor.

Sommerjobb 2013

– Jeg ble godt tatt imot på kontoret og fikk god oppfølging. Det var lett å føle seg som en del av gjengen både sosialt og jobbrelatert.  Våren 2013 gjør jeg meg ferdig med siste semester av 4. året på NTNU. Da jeg fikk tilbud om sommerjobb i 2013 var det ingen tvil om at dette var en bedrift jeg ønsker å fortsette å jobbe i. Jeg ser nå frem til ytterligere spennende arbeid i et fint miljø sommeren 2013, og gleder meg til å treffe alle de hyggelige kollegaene igjen, avslutter Thor.

 

Erfaringer fra sommerjobb6