Deichmanske bygg og eiendom bygningsfysikk

Must sommerprogram prosjektstyring 2014

Jørgen Espnes | Fagområde: Prosjektstyring | Kontor: Oslo

Møte med multiconsult

Jørgen hørte om Multiconsult tidlig i studiet gjennom bedriftspresentasjoner og andre arrangementer på NTNU. Her hadde Multiconsult gjort et godt inntrykk, og han søkte derfor på sommerjobb hos Multiconsult sommeren 2014.

Jørgen Espnes 2

Sommerjobb 2014

I sommerjobben fikk Jørgen prøve seg på prosjektstyring, og fikk innsikt i hvordan dette gjennomføres i Multiconsult. Han jobbet hovedsakelig på to prosjekter, Kulturbyggene i Bjørvika, som består av Munchmuseet og Deichmanske hovedbibliotek, og Johan Sverdrup. Arbeidsoppgavene involverte oppsett av prosjektplaner, gjennomføring av baseline, møtedeltagelse og rapportering på status og framdrift i prosjektene.

– Det var gøy å få lov til å bli med på ordentlige prosjekter, og få lov til å bli med å styre noe ekte. Det å få bruke lærdommen fra skolen I praksis, er gøy og tilfører flere aspekter. I Multiconsult var det et flott sosialt miljø, og jeg følte jeg ble veldig godt mottatt, forteller Jørgen.

 Veien videre

– Jeg er veldig fornøyd med sommerjobben. Arbeidsoppgavene bød på utfordringer og læring. Jeg fikk jobbe med dyktige og hyggelige kolleger. Nå har jeg 1,5 år igjen av utdannelsen, og etter det kan jeg absolutt se for meg å begynne hos Multiconsult, avslutter Jørgen.

Erfaringer fra sommerjobb Jørgen Espnes 2014