Cecilie Schmidt Overøye

Cecilie Schmidt Overøye

Cecilie jobber med bygningsfysikk i Multiconsult, og synes kombinasjonen sterk fagkompetanse og spennende oppdrag var avgjørende når hun valgte arbeidssted.

Utdanning:

Sivilingeniør/Master of Science – Bygg- og miljøteknikk, NTNU

Hvorfor valgte du å jobbe i Multiconsult?

Jeg oppfattet at Multiconsult var en spydspiss innenfor fagfeltet og at Multiconsult hadde mange prestisjeprosjekter. Det viste seg å stemme veldig godt, og jeg har jobbet med mange spennende oppdrag.

Hvilke utviklingsmuligheter har du, og har du hatt?

Jeg jobber mest med bygningsfysikk, og lærer nye ting hele tiden, selv om jeg har jobbet i over 8 år med bygningsfysikk. Jeg tenker at det er viktig i en jobb å føle at en utvikler seg og ikke stagnerer. Det gjelder å gripe mulighetene en får.

Hva er de viktigste erfaringene du har tatt med deg gjennom karrieren?

Det er viktig å tørre å stille spørsmål og stå opp for fagområdet du jobber med.

Hva er de mest spennende prosjektene du har jobbet med?

Jeg synes at kulturbygg med mye bygningsfysikk-snacks er veldig kjekt og spennende, som Nytt Nasjonalmuseum og Munch museet. Det var også veldig kjekt å utføre permafrostutrekninger for Ny jordobservasjonsstasjon i Ny-Ålesund. Og ikke minst, bygningsfysikeren sin «våte drøm»; svømmehaller! Dette omfatter blant annet Bjørkelangen svømmehall, den fine turkise midlertidige svømmehallen på Økern og Vestkantbadet.

Les også: