Kasper Hagestande

Sommerjobb i Multiconsult 2013 | Fagområde: Bygg og miljøteknikk

Vant sommerjobb med spagettibro

Kasper har fullført 1. året på bygg- og miljøteknikk ved NTNU og har jobbet fem uker hos Multiconsult i sommer. Jobben fikk han ved å bygge en bro med marshmallows og spagetti over to benker.

– Multiconsult hadde sponset en skidag i Vassfjellet for studenter på bygg og miljøteknikk. Jeg ble kvalifisert til konkurransen etter å ha vært raskeste skikjører ned bakken. Jeg synes det var en original og morsom måte å rekruttere på, og setter pris på at de tar inn ferske studenter, sier Kasper.

Har vært innom mange fagområder

I løpet av de fem ukene i Multiconsult har Kasper vært innom flere områder, slik som miljø og spesialrådgivning, industri, olje og gass, energi, samferdsel og infrastruktur, bygg og eiendom.

– Da jeg vant jobben fikk jeg selv valget om hvor jeg ønsket å være. Siden jeg kun hadde studert et halvår var jeg usikker. Multiconsult kom da med tilbud om at jeg kunne besøke flere avdelinger i løpet av sommeren. Det var utrolig verdifullt for meg og bidro til at jeg allerede nå vet hvilket felt jeg vil spesialisere meg i, sier Kasper.

En arbeidsplass som gjør deg god

Kasper har vært ute på flere befaringer og byggeplasser i løpet av sommeren. Han har også vært med på å dimensjonere en grunnplate av betong. Sommerjobben har gitt mersmak, og Kasper håper å fortsette i Multiconsult etter endte studier.

– Jeg opplever Multiconsult som en arbeidsplass med mulighet til å fordype seg i de fagområdene man interesserer seg for og virkelig bli god. Det må også nevnes at det jobber utrolig mange hyggelige folk i Multiconsult. Jeg liker å komme på jobb hver dag, og ønsker å komme tilbake og jobbe her siden, avslutter Kasper.

 

Erfaringer fra sommerjobb3