Blinkfestivalen

Stolt sponsor av Blinkfestivalen

Rulleskifestivalen Blink er sommerens største sommerarrangement for ski og skiskyting. Idrettsstevnet blir stadig mer populært og over 20 medaljevinnere fra forrige vinter-OL deltar. Utøvere som Petter Northug jr., Martin Fourcade og Marit Bjørgen kjemper mot hverandre i tøffe konkurranser over tre dager. Multiconsult er en av hovedsponsorene for Blinkfestivalen i Sandnes for fjerde året på rad.

Festivalen tar sted helgen 31.juli – 2. august, og starter torsdag med et 6,5 kilometer tøft motbakkeløp opp Lysebotn. Dette er for øvrig en av flere veier Multiconsult har vært med på å prosjektere i Lyse-heiene. På fredag og lørdag er det mange spennende dueller mellom verdensstjernene i Sandnes sentrum. Det blir også arrangert barne- og ungdomsskiløp på formiddagene.

Tilstede både på TV og blant publikum

Arrangementet har tidligere år fått solid mediedekning med direktesendinger på NRK hver kveld og omtale i flere aviser. Multiconsult har hvert år fått svært god eksponering. Utøverne vil gå med Multiconsult-logoen på brystet i de største øvelsene. Det blir også Multiconsult-bannere langs hele løypen.

Følg direktesendingene

I fjor hadde Blinkfestivalen 1.6 millioner seere. Bli en av dem i år ved å følge med på NRK.

Torsdag: Kl. 23.20: «Skishow på sommerføre»
Fredag: Kl. 18.15 – 20.55: «Skishow på sommerføre»
Lørdag: Kl. 19.40 – 21.30: «Skishow på sommerføre»

Multiconsult er stolt hovedsponsor av Blinkfestivalen for fjerde år på rad. Dette er sommerens største arrangement for ski og skiskyting. Følg direktesendingene på NRK 31.juli – 2. august.