John Erling Strand, avdelingsleder Spesialfag Bygg og Eiendom, med Vegard Ervik Olsen, Faglig leder fagområde Brannsikkerhet

Har du brannteknisk erfaring og gode lederegenskaper, eller har du en lederspire i magen? – Da vil vi gjerne ta en kopp kaffe med deg!

Vi er på jakt etter ny seksjonsleder til seksjonen Brannsikkerhet ved vårt Oslokontor, og ønsker å komme i kontakt med deg som har ønsker og ambisjoner og om å lede morgendagens branntekniske rådgivere.

Har du noen års erfaring fra bransjen, eller kanskje mange? Er du en teambygger som er flink til å kommunisere og som liker å spille andre god? Har du allerede noen års erfaring fra ledelse, men ønsker en nye og spennende plattformer å utvikle deg på? Eller har du kanskje en lederspire i magen og er klar for nye utfordringer? Vi tror uansett at ditt utgangspunkt er en god start – veien videre er opp til deg!

 

 

Hvis du nysgjerrig på hva Multiconsult kan tilby deg, send en melding med kodeord «KARRIEREKAFFE» til 2065, så byr vår avdelingsleder John Erling Strand på en uformell prat og en kaffe nær deg!

(Ved å benytte deg av sms-tjenesten samtykker du til at ditt telefonnummer og adresse vil bli midlertidig lagret. Opplysningene vil bli slettet ved endt kampanje.)

Les mer om stillingen her: Seksjonsleder Brannsikkerhet