Om Must – Multiconsult for studenter

Must er Multiconsults samlebetegnelse for satsingen mot studenter ved universiteter og høyskoler.

Must består av yngre medarbeidere som jobber sammen for å møte deg på ditt universitet eller høyskole. Dette gjør vi ved å arrangere bedriftspresentasjoner, stille opp på karrieredager og skape sosiale arenaer hvor vi synliggjør hvordan det er å jobbe i Multiconsult.

Som student er du sentral for at Multiconsult også i fremtiden realiserer spennende prosjekter og samfunnsutvikling. Vi har samtidig forventninger til deg. Vi forventer at du ønsker faglige utfordninger, og at du tar vare på det viktigste vi har, kundene våre.

Vi tilbyr sommerjobber som gir deg en spennende førstegangserfaring. Du vil møte utfordringer, men også oppnå mestringsfølelse med bistand fra våre gode medarbeidere med lang erfaring.

Vi tilbyr også gode og attraktive master-, prosjekt- og bacheloroppgaver, innenfor de aller fleste av våre fagområder. Det er egentlig bare dine interesser som begrenser mulighetene. Kunne du tenkte deg å skrive oppgave i samarbeid med, og med veiledning fra oss? Ta i så fall direkte kontakt med et av våre kontorer direkte for henvisning til riktig fagmiljø.

 

Følg gjerne  Must på Facebook og Instagram for å enkelt holde deg oppdatert på hva som rører seg hos oss.