Om Must – Multiconsult for studenter

Must er Multiconsults samlebetegnelse for satsingen mot studenter ved universiteter og høyskoler.

Følg gjerne Must på Facebook for å enkelt holde deg oppdatert på hva som rører seg hos oss.

Multiconsult skal være et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt i bransjen. Selv om vi vurderes som en av de mest attraktive arbeidsgiverne, er konkurransen tøff. Som student er du nøkkelen til at vi når målene våre. Multiconsult verdsetter unge nye medarbeidere som kan tenke nytt, og vi trenger deg som tør å utfordre etablerte standarder.

Alt ligger i navnet på vår satsning på studenter og nyutdannede – Must.

Vi har derfor mange spennende initiativer til deg. Målet med disse er istandsetting. Vi ønsker å istandsette deg til å velge en karriere hos oss ved å tilby en god og spennende første-erfaring. For at du skal få et positivt og riktig bilde av hvordan det er å jobbe i Multiconsult, legger vi hvert år ned stor innsats i å tilby spennende og utfordrende sommerjobber.

Vi tilbyr også gode og attraktive master-, prosjekt- og bacheloroppgaver, innenfor de aller fleste av våre fagområder. Det er egentlig bare dine interesser som begrenser mulighetene. Kunne du tenkte deg å skrive oppgave i samarbeid med, og med veiledning fra oss? Ta i så fall direkte kontakt med et av våre kontorer direkte for henvisning til riktig fagmiljø.

Som student er du sentral for at Multiconsult også i fremtiden realiserer spennende prosjekter og samfunnsutvikling. Vi har samtidig forventninger til deg. Vi forventer at du ønsker faglige utfordninger, og at du tar vare på det viktigste vi har, kundene våre.