Martin Halvorsen og Karen Brækkan fra Multiconsult er svært fornøyd med årets kåring. Foto Line Slotnæs

På pallen i Universum-kåring

Yrkesaktive ingeniører har talt: Multiconsult er rangert som nummer tre i Universums kåring over Norges mest attraktive arbeidsgivere. Det er opp en plassering fra fjorårets kåring.

9. november 2017

Yrkesaktive ingeniører har talt: Multiconsult er rangert som nummer tre i Universums kåring over Norges mest attraktive arbeidsgivere.  Det er opp en plassering fra fjorårets kåring.

7. november fikk Multiconsult overlevert beviset på at selskapet er i toppsjiktet av attraktive arbeidsgivere for yrkesaktive ingeniører i Norge. Nærmere 11.000 yrkesaktive med høyere utdanning har deltatt i Universums årlige undersøkelse, hvorav nærmere 2500 ingeniører.

-Vi skal være stolte av nok en pallplassering i 2017 som en av Norges mest attraktive arbeidsgivere, denne gangen kåret av erfarne ingeniører. Dette er et resultat av ett lag med engasjerte medarbeidere som hver dag bidrar til å sette Multiconsult på kartet som arbeidsgiver gjennom gode faglige diskusjoner med kunder, kollegaer og samarbeidspartnere, sier konsernsjef Christian Nørgaard Madsen.

Opp en plass

Multiconsult rykker opp én plassering fra i fjor og er på pallen for første gang. Selskapet oppfattes attraktiv som arbeidsgiver hos begge kjønn, men rangeres noe mer attraktiv for menn enn kvinner. Undersøkelsen viser at ingeniørene som ønsker å jobbe i Multiconsult assosierer virksomheten med blant annet spennende tjenester og utviklingsmuligheter. Universum kartlegger også kjennskapen til selskapene og også her øker Multiconsult i år til i overkant av 97 prosent kjennskap.

Generelt er alle rådgiverselskapene rangert høyere på listen over attraktive arbeidsgivere i år enn tidligere.

Inntrykket stemmer

Karen Brækkan i Konsernoppdrag søkte seg selv til Multiconsult fra entreprenørbransjen etter å ha fått et godt inntrykk av selskapet gjennom en bekjent som allerede var Multiconsult-ansatt.

-Etter snart fem år i Multiconsult kan jeg si at inntrykket jeg hadde av selskapet før jeg begynte stemmer godt. For meg var utviklingsmuligheter og spennende prosjekter i inn- og utland viktig da jeg søkte meg hit. Jeg er veldig fornøyd med at jeg blant annet har fått delta på oppdragslederprogrammet og reist til Liberia og Singapore med jobben, sier Karen Brækkan, som mottok prisen på vegne av Multiconsult sammen med Martin Halvorsen fra HR.

Multiconsult ble tidligere i år også rangert som nummer tre i Universums kåring over Norges mest attraktive arbeidsgivere blant alle ingeniørstudenter i Norge. Les saken her.