1/2

Must-kontakter på Studentersamfundet under UKA-21 i Trondheim. F.v. Lashand Nadarajah, Siri Hegbom, Andrea Rudolfsen, Una Bratlie, Juni Teigene, Karine Gjersø, Helene Solvang, Caroline Tveit Hansen, Shreya Nagothu, Kaja Østbye.

2/2

Bedriftspresentasjon med Teknologiporten ved NTNU i Trondheim. Must-kontakt Lashand Nadarajah, bedriftskontakt fra Teknologiporten og Martine Gundersen fra Multiconsult.

Mange studentmøter i høst

I høst er det stort trykk for å møte ingeniørstudenter ved studiestedene. Jakten på neste års sommerstudenter og ansatte er i gang, og Multiconsult ser for seg å ha rundt 100 sommerjobber neste år.

14. oktober 2021
Cato A. Mørk

– Det største trykket av bedriftspresentasjoner skjer i september og oktober, og her forteller vi om hverdagen som rådgivende ingeniør og faglige oppgaver i Multiconsult, sier Helene Solvang, nestleder i Multiconsult for studenter (Must).

Medarbeidere fra Multiconsult har deltatt på åtte bedriftspresentasjoner på studiestedene OsloMet, NMBU og NTNU, i tillegg til karrieredager i Bergen og Trondheim. Flere karrieredager står for tur, og på vårparten blir det en blanding av karrieredager og bedriftspresentasjoner.

– Studentene er opptatte av å få et innblikk i hverdagen vår og fagene våre, og vi opplever at mange er spesielt interessert i overgangen mellom universitet og jobb, samt å forstå hvilke karrieremuligheter som finnes, sier Helene.

Forventer mange søknader
I oktober pågår jakten etter neste års sommerstudenter og Multiconsult forventer nesten 1000 søknader fra håpefulle studenter. Nærmere 100 studenter vil få mulighet til en sommerjobb, og lederen for rekruttering i Multiconsult har en klar oppfordring til potensielle medarbeidere:

– Å være trygg faglig er selve grunnlaget for å jobbe hos oss. Samtidig vil personlige egenskaper og ferdigheter kommer til å bli enda viktigere fremover. Fremtidens ingeniør er den som er innstilt på å gå inn for livslang læring, der du stadig utvikler deg og lærer nye ting, sier Martin Halvorsen, som leder rekrutteringsarbeidet i Multiconsult.

Les mer om sommerjobber i Multiconsult.