Bjørlien skole | Foto: Hundven Clements Photography

Bjørlien skole er offisielt åpnet

Nærmere 600 barn i Vestby kommune har fått en ny skole med topp moderne fasiliteter. Ordfører Tom Anders Ludvigsen sto for den offisielle åpningen onsdag 7. mars.

7. mars 2019

Orføreren sa under åpningen at dette må være verdens fineste barneskole. Den nye skolen i Vestby i Akershus har plass til ca. 600 elever og et brutto areal på over 7000 m2. I arbeidet med skolen har det vært lagt stor vekt på å skape et bærekraftig og energieffektivt bygg med passivhusstandard.

– Den nye skolen er virkelig et flott skolebygg. Brukerne, skoleledelse, byggekomite og ordfører er alle veldig fornøyde med den nye skolen, sier Kristin Høili, avdelingsleder Bygg og Eiendom, Multiconsult.
Multiconsult og LINK Arkitektur har vært med både i forprosjekt og gjennomføring av byggeprosjektet. AF har vært entreprenør.

Tregave

LINK arkitektur overrakk Vestby kommunes ordfører et platan-tre i gave.

– Vi ønsker, at det ikke bare er trærne som skal vokse til himmels på Bjørlien, men at også barna skal vokse, nært av kunnskap, nysgjerrighet og mest av alt kjærlighet, sier teamleder Heidi Sommerstad i LINK arkitektur.

Teamleder Heidi Sommerstad i LINK arkitektur fremhever det fremragende samarbeidet med Vestby kommune som byggherre, AF Gruppen og rådgivergruppen fra Multiconsult.

Les mer om prosjektet.