Aina Sunde Dahl er ny direktør for forretningsenhet Sør

Aina Sunde Dahl skal lede Multiconsult i sør

Aina Sunde Dahl er ansatt som ny direktør for forretningsenhet Sør i Multiconsult, en enhet som omfatter selskapets virksomhet i fylkene Rogaland og Agder.

26. februar 2021

– Jeg er svært takknemlig for tilliten som jeg har fått. Forretningsenhet Sør og hele Multiconsult er inne i en spennende reise mot ny strategi og jeg gleder meg til å ta fatt på veien videre sammen med alle de dyktige kollegaene i selskapet, sier Aina Sunde Dahl.

Forretningsenhet Sør har kontorsteder i Sandnes, Kristiansand, Egersund og Grimstad, og dekker områdene Bygg & Industri, Samferdsel og Geo. Blant kjente oppdrag som forretningsenheten jobber med er totalrehabilitering av Stavanger rådhus, nytt politihus og Bjørndalssletta i Kristiansand og flere kollektivtransportoppdrag på Nord-Jæren.

Dahl har jobbet i rådgiverbransjen i 30 år, fra medeier i eget firma til det ble kjøpt opp av Multiconsult. Den faglige bakgrunnen er innen elkraft, men hun har jobbet tverrfaglig innen ledelse i oppdrag og linje i mange år.

Leif Olav Bogen, konserndirektør Regioner Norge berømmer Aina Dahl Sunde og resten av lederteamet i Sør for arbeidet det siste året.

– Det har skjedd mye i forretningsenhet Sør det siste året. Forretningsenheten er blitt mer og mer tydelig på den posisjonen den skal ha mot markedet i Agder og Rogaland, og har også gjort en del andre grep. Jeg er sikker på at Aina vil fortsette den gode jobben som hun har gjort mens hun har vært konstituert i stillingen, sier Leif Olav Bogen, konserndirektør Regioner Norge.