Energi_1390x576

Velkommen til Energi og Miljø 2015

Multiconsult inviterer i samarbeid med Estate Media, Entra Eiendom, Hjellnes Consult, Aspelin Ramm, Narud Stokke Wiig og BYGG21 til Energi og Miljø 2015. Dette er en spennende konferanse for byggnæringen som tar sted torsdag 5. februar på Grand Hotel i Oslo.

23. januar 2015

Å etablere bærekraftige samfunn innebærer for byggenæringen at eiendomsaktører utvikler smarte og grønne løsninger for lokalisering, bygging, drift og forvaltning. Gode løsninger gir bedre miljø, økonomi og en fremtidsrettet byutvikling. Også i år vil Multiconsult invitere til Energi- og miljøkonferanse i samarbeid med Estate Media, Aspelin Ramm, Entra Eiendom, Hjellnes Consult, Narud Stokke Wiig og BYGG21.

– I tillegg til å bli inspirert og oppdatert, en dette en fin anledning til å møte samarbeidspartnere, konkurrenter og kunder for å profilere Multiconsult som muliggjører av bærekraftige bygg, sier Kristin Olsson Augestad, leder for Bygg og eiendomsavdelingen i Oslo.

Gratis bransjetreff på Parkteateret

På kvelden følger Multiconsult og Hjellnes Consult opp med bransjetreff på Parkteatret kl. 19 med inspirerende miljøforedrag, band og DJ, tapas og ikke minst mingling med kollegaer, konkurrenter og kunder.

– Jeg oppfordrer alle til å ta turen innom for å treffe bransjekollegaer som vi skal bygge fremtiden sammen med. Inngang er gratis, men vi vil gjerne vite hvor mange som kommer. Her er plass til mange Multiconsultere, så sett av tiden, sier Augestad.

Påmelding

Meld deg på konferansen Energi og Miljø 2015 her.

Meld deg på kveldsarrangementet ved å sende e-post til Miljøsjef i Multiconsult Guri Lindmark på guri.lindmark@multiconsult.no.

Bransjetreff_Energi_500

Bransjetreff_Energi_500