Multiconsult Polska vant sin største jernbanekontrakt noen sinne

Vant jernbanekontrakt i Polen

Det polske jernbaneselskapet PKP Polish Railway Lines S.A har tildelt Multiconsult Polska oppdrag i forbindelse med utbedring av jernbanestrekningen «Line 38 Ełk – Korsze», nord-øst i Polen.

25. august 2017

– Tildelingen av dette oppdraget skjer i skarp konkurranse med flere andre store, internasjonale rådgiverselskaper. Derfor er dette en skikkelig anerkjennelse av vårt polske fagmiljø og den posisjonen vi har hos en av de største jernbaneselskapene i Polen. Nå gleder vi oss til å sette i gang med et spennende prosjekt for en av våre største og viktigste kunder i Polen, sier Tor Arne Melhus, markedssjef Samferdsel i Multiconsult.

Oppdraget består i å utarbeide nødvendige planer og dokumentasjon for offentlig godkjenning av prosjektet, utarbeidelse av anbudsdokumenter for alle fag som grunnlag for kontrahering av entreprenør og videre oppfølging i byggeperioden på vegne av byggherren.

Dette er den største kontrakten Multiconsult Polska har vunnet innen jernbane. Kontraktsverdien er i overkant av 30 mill. kroner. Anbudsdokumentene skal være ferdigstilt innen utgangen av 2018.

Multiconsult Polska er et heleid datterselskap av Multiconsult ASA.