1/2

Alexander og Vilde fra Must og Silje fra HR er fornøyd med at Multiconsult er et attraktivt selskap for studenter | Foto: Marte Nordahl

2/2

Kari Nicolaisen er godt fornøyd med arbeidet med profilering av Multiconsult | Foto: Bård Gudim

Topplassering blant ingeniørstudentene

Multiconsult beholder en sterk posisjon som attraktivt selskap for ingeniørstudenter og får en flott 5. plass i Universums ferske undersøkelse. Konserndirektør Kari Nicolaisen berømmer alle som har jobbet for at selskapet beholder en flott plassering.

24. mai 2024
Cato A. Mørk

– Det er utrolig bra at vi befester topplasseringen blant ingeniørstudentene, vi har jo som ambisjon å være stedet der kompetanse trives og utvikles. Årets kåring bekrefter den flotte jobben som gjøres med å profilere selskapet og de opplevelsene egne medarbeidere formidler i møter med studentene. Gjennom Must (Multiconsult for studenter) har vi hatt mange studentmøter over hele landet, i tillegg til at vi i fjor hadde hele 118 sommerstudenter som naturligvis også deler sine erfaringer, sier Kari Nicolaisen, konserndirektør for HR og kommunikasjon.

Universum gjennomfører hvert år en undersøkelse over Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler. På topplassene blant ingeniørstudentene i år er Equinor, med Aker Solutions, Kongsberg Gruppen, Norconsult og Multiconsult på de neste plassene.

– Framover vil vi jobbe knallhardt med å ytterligere å øke attraktiviteten i forhold til studentene, gjennom å være enda mer synlige og tydelige, samt å vise fram bedre hvordan det er å jobbe hos oss gjennom ambassadørprogrammet. Men for nå vil jeg først og fremst gratulere alle med den flotte plasseringen, sier Kari Nicolaisen.

Topp-ti for ingeniørstudenter

  1. Equinor
  2. Aker Solutions
  3. Kongsberg Gruppen
  4. Norconsult
  5. Multiconsult
  6. Aker BP
  7. Hydro
  8. Sintef
  9. Sweco
  10. Statkraft

Kilde: Universum