Team Rynkeby Arctic samlet foran Multiconsults kontor i Tromsø.

Team Rynkeby sykler mot Paris!

Multiconsults medarbeidere valgte å gi fjorårets julegave til den norske avdelingen til Team Rynkeby, et europeiske veldedighetssykkellaget som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlig sykdom. Årets tur starter 8. juli.

6. juli 2022
Birgitte Refsnes Johansen

– Dette er selve desserten i det vi driver med. Samtlige deltakere er nå veldig klare til å komme i gang. Vi har jobbet hardt gjennom året for å samle inn penger til Barnekreftforeningen og forskning på barnekreft. Midlene bidrar til å nå målet om at ingen barn skal dø av kreft, forteller Kenneth Baltzersen, Country Manager Team Rynkeby Norge.

I løpet av et år skal syklistene bli i stand til å sykle de godt og vel 1300 kilometerne til Paris og samtidig forplikte seg til å gjøre en innsats for å samle inn penger til barn med alvorlig sykdom. Gjennom arbeidet har Team Rynkeby blitt en viktig bidragsyter til forskning på barnekreft, utvikling av nye medisiner og tiltak for å redusere effekten av senskader for de barna som rammes.

Klare for avreise

Fredag 8. juli starter prologen fra Oslo rådhus. I perioden frem mot 16. juli skal lagene tilbakelegge over 1300 km før de ankommer Paris.

– Multiconsult er med oss på reisen, representert med sin logo på samtlige av våre lag. Våre gule drakter, med støttespillere representert, symboliserer samhold og et sterkt engasjement fra mange. Vi er stolte og ydmyke når vi sitter på sykkelsetet. Vi takker Multiconsult for støtten, og alle ansatte som stemte oss frem i forbindelse med julegaven fra selskapet, sier Baltzersen.

Om Team Rynkeby

Team Rynkeby – God Morgon er et europeisk veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlige sykdom. Team Rynkeby består i dag av 2 400 mosjonssyklister og 550 hjelpere fordelt på 59 lokale lag fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene, Island, Tyskland og Sveits. I Norge har Team Rynkeby nesten 300 syklister og 50 servicemedarbeidere som er fordelt på 10 lag. Lagene er spredd over hele Norge.