F.v. Ida Victoria Ødegaard, Gaute Christensen og Elise Feiring Myrtrøen i Kommunikasjonsavdelingen står bak lanseringen og arbeidet med multiconsult.no slik den står i dag.

Sølv i Farmandprisen til Multiconsult.no

25. oktober ble prestisjetunge Farmandprisen delt ut for 63. gang og Multiconsult vant sølv i kategorien Beste Nettsted (børsnotert).

26. oktober 2017

– Jeg meldte inn hjemmesiden til Farmandprisen for å få en profesjonell tilbakemelding på et arbeid vi i Kommunikasjon har jobbet mye med å få bra. Det å faktisk ende opp med en sølvplassering er en fantastisk annerkjennelse. Dette viser også at de strategiske valgene vi har gjort i utviklingen av nettstedet treffer godt og at valget om å distansere oss fra våre konkurrenter var riktig. Vi er stolte av å sette en ny bransjestandard på nett, og vil fortsette å utfordre oss selv til å ta modige valg, sier Gaute Christensen, kommunikasjonsleder i Multiconsult.

Fokus på prosjekter og mennesker

Prisen har blitt delt ut hvert år siden etableringen i 1955, og omtales som landets mest prestisjefylte årsrapport- og nettsidepris. Farmandprisen – Beste nettsted ble første gang arrangert i 2006, og har vært delt ut årlig etter dette. Multiconsults nettside gjennomgikk i 2014 en fullstendig oppgradering, hvor både profil, innhold og design ble fornyet.

– Hjemmesiden til Multiconsult er et stort nettsted og det var en omfattende prosess med utvikle den nye versjonen vi lanserte i 2014. Det har vært et enormt løft å komme der vi er i dag. Vi har valgt en veldig visuell og noe utradisjonell oppbygning. Vi har bevisst valgt kunder og potensielle nye medarbeidere som viktigste målgruppe. Statistikken viser at hjemmesiden treffer begge disse. Annerkjennelsen vi nå har fått inspirerer til å ta nye grep for å heve hjemmesiden ytterligere, sier Elise Feiring Myrtrøen, kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder for multiconsult.no.

Høyt nivå

Ifølge juryene var det i år et svært høyt nivå i år på både i årsrapport- og nettstedkonkurransen. De ble presisert at det særlig blant de beste børsnoterte selskapene registreres et betydelig løft etter noen år med stagnasjon.

Ida Victoria Ødegaard, Gaute Christensen og Elise Feiring Myrtrøen i Kommunikasjonsavdelingen står bak lanseringen og arbeidet med multiconsult.no. Knowit Experience og Bly designbyrå er bidragsytere på henholdsvis produksjon og design av multiconsult.no.

Beste nettsted for børsnoterte selskaper 2017:

Gull:
Statoil (statoil.com)
Sølv: Multiconsult (multiconsult.no)
Bronse: AF Gruppen (afgruppen.no)
Nominerte: DNB (dnb.no) og Telenor (telenor.com)

Dette er Farmandprisen
Tidsskriftet Farmand ble stiftet i 1891, og regnes som «Nordens første forretningsblad». Hvert år siden 1955 er Farmandprisen blitt delt ut til «det norske aktieselskab» som kunne fremvise den beste og mest komplette årsrapport. Siden har prisene og konkurransen utvidet seg og blitt større. Det blir nominert fem deltakere i hver av de fem klassene og de tre beste blir premiert.

Link til Farmandprisen sin hjemmeside.