F.v.: Turid Gråberg, Asbjørn Øystese, Frode Johannesen, Runar Tyssebotn, Terje Eithun, Rune Simonsen, Christian Lønøy

Oppfordrer Bergensbedrifter til å sykle inn støtte til NCF

Multiconsult kombinerer Sykle til jobben-aksjonen med en innsamling for Norges Cycleforbund (NCF). Nå oppfordrer de flere bedrifter til å gjøre det samme.

28. september 2017

– Våre medarbeidere har vist et stort engasjement både før, under og etter Sykkel-VM. I tillegg til å være stolt sponsor av NCF, har Multiconsult deltatt i publikumsrittet og vært tilstede i løypen med mange av våre. Vi ønsker nå å henge oss på det store engasjementet med å støtte opp under folkefesten, sier Kari Sveva Dowsett, Direktør Vest i Multiconsult.

Sykler inn 100 kroner støtte per medarbeider

Motivasjonen bak innsamlingen er drevet av at satsingen på norsk sykkelsport skal fortsette.

– Sykkel-VM var en folkefest av dimensjoner, og med gratis atkomst var det et arrangement for hele befolkningen. Nå skal regningene betales, og haugevis av fornøyde vestlendinger har startet en kronerulling. Dette gjøres for å unngå at satsingen på norsk sykkelsport skal lide i kommende år, som etter Oslo-VM i 1993. Multiconsult Region Vest vil selvfølgelig bidra til innsamlingen, og har derfor bestemt å gi 100 kroner per medarbeider som sykler til jobb minst én dag den neste uka, sier Christian Lønøy, som kom på ideen til aksjonen.

Oppfordrer andre Bergensbedrifter

Multiconsult håper på å kunne bistå med nyttige midler til sin sponsor NCF, så vel som å inspirere andre bedrifter til det samme.

– Vi ønsker å oppfordre andre Bergensbedrifter til å bidra inn til den fantastiske folkefesten. Sammen kan vi utgjøre en stor forskjell for sykkelsporten i Norge, avslutter Dowsett.

Støtte NCF etter VM i Bergen?
Vipps konto er #122843 Bergen 2017
Kontonummer: 15035624381