Rikard Appelgren

Ny styreleder i Multiconsult ASA

Rikard Appelgren er ny styreleder i Multiconsult ASA. Som styreleder vil han jobbe for at Multiconsult utvikles videre, og mener dette først og fremst oppnås gjennom godt samarbeid med kunder og gjennom kompetente medarbeidere.

7. april 2022
Cato A. Mørk

På Generalforsamlingen torsdag 7. april ble det nye styret i konsernet Multiconsult ASA valgt.

– Som ny styreleder er jeg opptatt av at vi fortsette den gode reisen som Multiconsult nå gjennomfører, og sammen med ledelsen og medarbeiderne utvikle selskapet videre. Dette innebærer å ha fokus på hvordan vi kan levere prosjekter med god lønnsomhet og fremme kulturen rundt det forretningsmessige og effektivitet, i tillegg til å ha en god kultur rundt de tekniske løsningene, sier Rikard Appelgren.

Den 57 år gamle ingeniøren med utdanning fra Chalmers i Göteborg har stort sett jobbet i byggenæringen i sin yrkesaktive karriere. I perioden 1996 til 2014 jobbet han i rådgivningsselskapet WSP der han var både administrerende direktør i Sverige og ansvarlig for Europa. Nå jobber han med å utvikle selskaper og som styremedlem i flere virksomheter. I Multiconsult har han vært styremedlem siden 2018.

– Multiconsult er et stort konsern med dyktige medarbeidere, spennende prosjekter og kunder. Sammen med resten av styret vil jeg støtte ledelsen og bidra til å utvikle selskapet i Norge og i andre markeder, sier Appelgren.

Les referat fra generalforsamling.