Christian Nerland ansatt som ny avdelingsdirektør i Multiconsult

Ny avdelingsdirektør for Industri, Olje og Gass

Christian Nerland er ansatt som ny avdelingsdirektør for Industri, olje og gass i Multiconsult. Han vil lede en enhet med over 100 medarbeidere som dekker bygge- og anleggsteknikk, elektro, mekanisk og industrirådgivning. Nerland tiltrer stillingen i løpet av første kvartal 2016.

20. november 2015

Nerland kommer fra stillingen som administrerende direktør for Axess hvor han de siste årene har ledet oppbygging av kontorer i Houston, USA og St. Johns, Canada. Han har utstrakt internasjonal erfaring fra blant annet DNV GL og han har jobbet i Sør-Korea og Nederland i en årrekke. Han startet sin karriere i Noteby, som etter hvert ble del av Multiconsult.

-16 år etter at jeg første gang jobbet i Multiconsult er det imponerende å se hvilken utvikling selskapet har vært gjennom og jeg er veldig motivert for å bidra til den videre veksten for konsernet, både nasjonalt og internasjonalt, sier Christian Nerland.

Nerland er utdannet Sivilingeniør innen Konstruksjonsteknikk fra NTNU (1996) og har en MBA i strategi fra NHH (2005).

– Jeg er veldig fornøyd med å få en så sterk kandidat med i lederteamet som nå skal videreføre vår sterke posisjon innen IOG, sier Grethe Bergly, konserndirektør Region Østlandet.

Per Horn som er nåværende direktør for Industri, Olje og Gass, vil etter eget ønske gå over til andre oppgaver og vil fortsette å jobbe i Multiconsult.