Nils Ånund Smeland i Multiconsult er nominert til Årets Unge Rådgiver

I år ble det satt rekord i antallet nominasjoner til RIF sin årlige prestisjetunge utdeling Årets Unge Rådgiver. Det var følgelig et svært høyt nivå på de nominerte i år, hvor Nils Anund Smeland ble nominert som én av tre til kategorien Prosjekteringsleder.

10. november 2016

Nils jobber til daglig som Seksjonsleder Bygge- og anleggsteknikk, avdeling Industri, Olje & Gass, Region Oslo. Han startet karrieren som en dyktig fagspesialist innen avanserte elementanalyser av store og kompliserte betongkonstruksjoner. Siden har han bygget seg opp til å bli en fremragende leder som kan dekke viktige lederposisjoner, både i store prosjekter og i linjeorganisasjonen. Han tiltrådte som seksjonsleder for bygge- og anleggsteknikk i 2016, en av de største og viktigste seksjonene i Multiconsult.

– Nils har en enestående allsidighet med en verktøykasse som favner alt fra en tung teoretisk innsikt innen kompliserte strukturanalyser, via stor praktisk forståelse for utførelse på byggeplass, til en tyngde i lederskapet som vanligvis forbindes med ansatte med vesentlig lengre erfaring, sier Egil Møen, seksjonsleder for Marine Konstruksjoner i Multiconsult.

De to andre finalistene er:
•         Jon Arild Westlund-Storm – COWI (Fagekspert)
•         Ivan Ali – Sweco Norge (Prosjekteringsleder)

Vinneren blr offentliggjort på RIFs Høstmøte 15. november på Ingeniørenes Hus.