Must kickstartet året

Multiconsult med sentral rolle i bygglinjens 100-årsjubileum på NTNU og stor aktivitet landet rundt. Must har hatt en offensiv start på året.

13. februar 2013

31. januar feiret Bygg- og miljøteknikkstudentene ved NTNU Aarhønens 100-årsjubileum. Linjeforeningen har siden 1913 vært en solid sosial og faglig arena for byggingeniører som senere har gjort karriere i Multiconsult. For å opprettholde det langvarige og gode forholdet til NTNU, og for å understreke vår felles historie, var det derfor naturlig at Multiconsult stillte opp som sponsor for jubileumsuken.

Multiconsult, gjennom Must-nettverket, hadde sterk tilstedeværelse på arrangementet – med bidrag til både sushikurs, revyforestillinger og stor marsipankake på åpningen av jubileumsuken. Men mest fremtredende var rollen som hovedarrangør på skidagen i Vassfjellet 26. januar.

Med nærmere 80 deltagere ble skidagen en stor suksess. Multiconsult stilte med syv engasjerte representanter som kunne friste med varm drikke, noe å spise og en tredelt konkurranse. Premiene var en sommerjobb og to reisegavekort. Kasper Hagestande var den heldige vinneren av sommerjobben, Nils Henrik Haughovd og Simon Langedal vant reisegavekortene. Alle de tre vinnerne er førsteklassinger.

– Det var en morsom nyhet at alle premiene våre gikk til førsteklassinger. Kontakten med disse studentene gir Multiconsult en unik mulighet til å gjøre studentene bedre kjent med oss tidlig i studiet. Om vi er riktig heldige vil de kanskje kunne fungere som viktige Multiconsult-ambassadører på NTNU i årene som kommer, og kanskje vi til og med ender opp som kollegaer om fire år!, sier must-leder Heidi Stien.

Om Must

MUST (Multiconsult for studenter) er Multiconsults samlebetegnelse for satsingen mot studenter ved universiteter og høyskoler, og for arbeidstakere med opp til 3 års erfaring.

Om Aarhønen

Jubileet markerte dagen for over 100 år siden da en orrhøne krasjlandet gjennom doble glassruter. Begivenheten representerte oppstarten av linjeforeningen Hennes Majestet Aarhønen. Siden det ikke er hver dag en majestet fyller 100 år, arrangerte derfor studentene en jubileumsuke.

Stor Aktivitet landet rundt

– Must har bidratt til en god synliggjøring av Multiconsult så langt i 2013; Vi har besøkt Universitetet i Stavanger, Luleå Tekniska Universitet i Sverige, NTNU – hele fire ganger, Høgskolen i Østfold, Høgskolen i Telemark, OsloMet og Universitetet i Agder. Senere denne måneden skal vi også innom Høgskolen i Bergen og Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås. Det koker altså i Must, og vi har allerede fått en kjemperespons og rekordmange søkere til sommerprogrammene våre: Must Energi, Must Konstruksjon og Must Arktisk. Alt tyder på at vi beholder vår status som en av de aller mest attraktive arbeidsgiverne!, sier Heidi Stien.