Leif Olav Bogen, Konserndirektør Region Norge | Foto: Hampus Lundgren - Thomas Haugersveen

Multiconsult styrker seg i Nordland

Multiconsult kjøper Nordland Teknikk AS og styrker selskapets konkurransekraft i Nordland. Med oppkjøpet vil Multiconsult tilby en mer komplett flerfaglig rådgiving og ta nye markedsandeler i et geografisk marked med stort potensiale.

1. oktober 2021
Gaute Christensen, Kommunikasjonsleder

Multiconsult har kontorer i Bodø, Mo i Rana og i Sandnessjøen. Oppkjøpet av Nordland Teknikk er ledd i en økt satsning i og rundt fylkeshovedstaden Bodø.

– Jeg er veldig fornøyd med at Nordland Teknikk har valgt å bli en del av Multiconsult. Vi opplever Nordland Teknikks medarbeidere som både dyktige og fremoverlente, og som vil passe godt inn i våre miljøer i regionen. Selskapet vil styrke oss betraktelig innen byggeteknikk og dermed også realisere vår ambisjon om å levere mer komplett flerfaglig rådgiving for våre kunder, sier Leif Olav Bogen, konserndirektør Region Norge i Multiconsult.

Multiconsult og Nordland Teknikk har hatt et tett og godt samarbeid i et stort antall prosjekter tidligere. Selskapene kjenner hverandre godt og vil sammen skape et veldig godt fundament til videre vekst og samtidig ta nye markedsandeler i Nordland.

– Med Multiconsult vil vi være i en posisjon for å løse større oppgaver innen tverrfaglig prosjektering enn tidligere og få enda sterkere innvirkning på det regionale markedet. Samtidig ser vi at det åpnes for nye prosjektmuligheter når vi blir en del av et stort selskap. Det gleder vi oss til å ta del i, sier daglig leder Lars Erik Drevvatne i Nordland Teknikk.

Nordland Teknikk AS er et byggeteknikkfirma med ni ansatte. Selskapet har kontor i Mo i Rana, men opererer i hele Nord-Norge.
Selskapet blir en integrert del av Multiconsult Norge fra 1. desember 2021.

Les mer om Nordland Teknikk AS på http://www.nordland-teknikk.no