Multiconsult og LINK på Oslo Urban Week

14. september inviterer Multiconsult og LINK Arkitektur til lunsjseminar på Trekanten. Vi setter Grorudparken, det blågrønne hjertet av Groruddalen, under lupen og spør - gror det på Grorud?

31. august 2022

Groruddalssatstingen startet opp i 2007 og ble videreført i 2017 for ti nye år. Satsingen har vært bredt anlagt og har blant annet rettet seg mot parker, turveier, kulturminner og folkehelse.

I Grorudparken har man satset på naturens egne vekstkrefter som grunnlag for bærekraftig byutvikling. Mange frø har blitt sådd. Klarer man å høste fruktene av den tverrfaglige satsningen? Hvordan fungerer Grorudparken i virkeligheten? Hvilke erfaringer har vi gjort oss? Etter 15 år med områdeløft og over 300 gjennomførte fysiske og sosiale prosjekter i Groruddalen ønsker vi å rette fokus mot de konkrete resultatene.

På scenen står blant annet Raymond Johansen (byrådsleder i Oslo kommune), Hanne Løvbrøtte (Prosjektleder utvikling i Obos Nye Hjem AS), Adrian Lombardo (Landskapsarkitekt i LINK Arkitektur) og Frøydis Jørve (Prosjektleder UngDyrk, Aktivitets- og kulturenheten i Bydel Grorud), som deler med seg av sine erfaringer og visjoner for området.

For fullt program trykk her.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding.