Must-leder Karine Gjersø tok velfortjent imot prisene fra Univerum Awards.

Multiconsult kåret til topp 3 mest attraktive arbeidsgiver blant studenter

Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler. Multiconsult rangeres som nummer tre blant ingeniørstudentene, og best i bransjen.

8. mai 2020

Multiconsult holder seg dermed på «pallen» i et ellers fallende attraktivitetsmarked for ingeniørselskaper. Plasseringen på attraktivitet er målt på spørsmålet «Hvem er din drømmearbeidsgiver?». I år har i overkant av 13.000 studenter sagt sin mening.

– Vi er stolt av å igjen være bransjebeste, og nummer tre blant teknologistudentene. Det som gjør oss gode er våre yngre, engasjerte medarbeidere. De tar med seg sin erfaring fra å være student inn i arbeidet med Must. Must er selskapets egen organisering av alle studentaktiviteter, ledet av unge medarbeidere. Folka våre drar ut på stand og bedriftspresentasjoner, for å fortelle om hva de selv syntes var viktig da de var studenter, og deler fra sin arbeidshverdag nå. De er gode representanter for det sosiale og spennende miljøet vi trives så godt med, sier Karine Gjersø, leder av Must.

Mest attraktive selskap i bransjen
Innen ingeniørselskapene var det Equinor som tok førsteplassen blant studentene, etterfulgt av Kongsberggruppen og Multiconsult. Dette gjør at Multiconsult også stakk av med prisen Bransjebeste, som mest attraktive rådgivningsselskapet å jobbe for blant studenter.

– Must har en god posisjon hos teknologistudentene, fordi vi opprettholder vårt solide og systematiske arbeid år etter år. Dette skaper en trygghet; Studentene vet hvor de finner oss og hvem vi er. De vet at de får svar på alle spørsmålene de egentlig har. Det at vi stabilt har vært i topp tre siste seks årene er et resultat av langsiktig og målrettet arbeid. Og selvfølgelig at vi er et råbra sted å jobbe, avslutter Gjersø.