Multiconsult kåret til bransjens beste

Under Universum Awards 2016 fikk Multiconsult med seg prisen Bransjebeste. Dette befester Multiconsult sin posisjon som det mest attraktive rådgivingsselskapet å jobbe for blant studenter.

20. april 2016

Studenter velger Multiconsult

Hvert år publiserer Universum en undersøkelse som viser hvilke bedrifter studenter ønsker å jobbe for. Kåringen gjøres innenfor blant annet IT, økonomi- og ingeniørfag. 15 643 studenter fra 29 universiteter har blitt spurt om hvor de helst ønsker å jobbe. En stor andel av disse har Multiconsult som drømmearbeidsgiver. Selskapet ligger på fjerde plass i årets undersøkelse, og er sammen med Norconsult det eneste rådgivendeingeniørfirmaet som ligger på topp ti-lista over teknologibedrifter.

– Dette er et tydelig signal om at Multiconsult befester sin nummer 1 posisjon som landets ledende rådgivende ingeniørbedrifter, og at vår tilstedeværelse på universiteter og høyskoler legges merke til.  Det er nok en bekreftelse på at Multiconsult er en attraktiv arbeidsplass og at studenter ønsker å arbeide hos oss, sier Elisabeth Stene, Konserndirektør for HR & Organisasjonsutvikling i Multiconsult.

 

Universumawards_2016_500

Studiebesøk og sommerjobber

De som skal lykkes i å rekruttere nye talenter må gjøre seg fortjent til å bli vurdert. En attraktiv arbeidsgiver må være bevisst all kontakten man har inn mot studenter og studentmiljøer.

– Multiconsult forstår viktigheten av all den kunnskapen studenter kan bidra inn med. Vi har en bevisst strategi for å rekruttere nye talenter, både ved å være til stede på universitetene og ved å tilby attraktive sommerjobber, sier Stene.

Must – Multiconsult for studenter

Multiconsults satsninger overfor studenter og nyutdannete er samlet i et eget merkenavn, Must – Multiconsult for studenter. Dette ledes av et definert nettverk av unge medarbeidere i selskapet som har god kunnskap om hva studenter og nyutdannete ønsker i kontakten med en potensiell arbeidsgiver.

– Must er et konkret resultat av at Multiconsult ønsket et langsiktig og spesielt fokus inn mot yngre målgrupper, på deres premisser. Det at vi også i år får prisen Bransjebeste viser at vi har prioritert riktig og har lyktes med å nå frem med budskapet om at unge medarbeidere er en stor ressurs for Multiconsult, sier leder for Must nettverket Jill Nordhus.

Se den fullstendig oversikten over plasseringene her.