Nye lokaler i Trondheim

Multiconsult flytter inn i tidsriktige og miljøvennlige lokaler på Sluppen. Multiconsults nye regionskontor i Trondheim er et rehabilitert kontorbygg i energiklasse A.

21. oktober 2014

– Med dette grepet oppnår Multiconsult to viktige mål. Først og fremt blir alle medarbeidere i Trondheim samlet under samme tak. I tillegg får vi et bygg som passer selskapets mål om å tenke grønt i alt vi gjør, sier Regions direktør Kjell Kristiansen.

 

Nytt kontor i Tronehim_bilde 1_500

 

Den offisielle åpningen av det nye kontoret fant sted 16. oktober. Åpningen ble markert med besøk av 40 gjester, konsernledelsen og miniseminar. Gjestene og de ansatte fikk servert tapas, drikke og omvisning. Åpningen ble foretatt av kommunalråd Marte Løvik, omkranset av bannere, fakler, sjonglør og stemningsskapende musikk i strålende solskinn.

 

Nytt kontor i Tronehim Bilde 3_500

 

Miljøfokusert

– Fra tidligere er alle våre kontorer miljøfyrtårnsertifisert. Vi har også en ambisjon om å være en garantist for bærekraftige løsninger gjennom våre leveranser. Hva er vel da bedre enn å sikre seg et bygg i energiklasse A som skal omslutte våre arbeidsprosesser og støtte opp under våre strategiske mål, sier Kristiansen.

Bygget er fleksibelt med tanke på vekst, noe Multiconsult har ambisjoner om. Selskapet ønsker en bevist utvikling hvor det stases på de mest krevede oppgavene, gjennom dette utvikles det en muliggjøringskultur. Det å kunne flytte inn nye kontorer som ivaretar miljø bidrar til å forankre betydningen av bærekraftig utvikling i selskapets prosjekter.

I tillegg er det spennende for Multiconsult å få være en del av utviklingen som skjer på Sluppenområdet. Det å tilhøre området som omtales som kunnskapsaksen mellom Trondheim Sentrum og sluppen er svært positivt.

– Det er for øvrig en tilstrømning av spennende selskaper til området på Sluppen, både konkurrenter, samarbeidspartnere og viktige strategiske kunder. Målet må være å sikre ønsket strategisk vekst i et område av byen som, om ikke så lenge, vil ha byens høyeste IQ pr. m2 avslutter Kjell Kristiansen.

Bygget eies av Kjeldsberg Eiendom og er det siste tilskuddet av kontorbygg på Sluppenområdet.

 

Alle foto : Anders Thomas Windsor