F.v. Arve Grinden, Juni Teigene, Karine Gjersø og Carl Petter Lehne

Multiconsult er Norges nest mest attraktive arbeidsgiver blant studenter

Multiconsult rangeres for syvende året på rad som den mest attraktive arbeidsgiveren i rådgiverbransjen. Universum kårer hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere, og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler. I år har i overkant av 14.500 studenter sagt sin mening.

10. mai 2020

Suksess takket være egne yngre medarbeidere
Must, Multiconsult for studenter, er Multiconsults egen profil og struktur for hvordan selskapet arbeider opp mot studenter. Studentaktivitetene er satt i struktur med en tydelig organisering ledet av yngre medarbeidere i selskapet, i samarbeid med ledelse, HR og Kommunikasjon.

– Det er gledelig at studentene setter Multiconsult så høyt når de vurderer fremtidige arbeidsgivere. Med en andreplass totalt sett i kåringen har vi klatret til en posisjon som tidligere virket uoppnåelig. Vi i Must har ikke tro på kortsiktige stunts, men er alltid ærlige på hvem vi er og viser jobbhverdagen fra innsiden når vi er ute blant studenter. Nå intensiveres arbeidet for fullt med å utvikle Must, både internt og eksternt, sier Arve Grinden, leder for Must i Multiconsult.

Nummer én blant teknologistudentene
Det er tredje året på rad Multiconsult rangeres på topp tre når teknologistudenter vurderer sin drømmearbeidsgiver.

– Vi er stolte og glade for posisjonen vi har opparbeidet oss, som i år ble ytterligere styrket fra i fjor. Dette er takket være innsatsen fra Must-kontaktene ved alle våre kontorer, og den fantastiske jobben de gjør i møte med studentene. Vi har selvfølgelig også en selskapskultur som vi er stolte av å promotere. Det at vi er i en posisjon hvor vi får mulighet til å rekruttere og lære av fremtidige ingeniørstjerner gir oss selvfølgelig et fortrinn fremfor våre konkurrenter. Dette er et resultat av langsiktig og målrettet arbeid der våre flinke fagfolk bidrar til å rekruttere nye flinke fagfolk, sier Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult.

Equinor ble kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver, Multiconsult nummer to og Kongsberggruppen nummer tre.