Merete Kvidal blir ny leder av Multiconsult i Midt-Norge | Foto: David Sneen Kvidal

Merete Kvidal blir ny leder av Multiconsult i Midt-Norge

Merete Kvidal er ansatt som ny direktør for region Midt i Multiconsult Norge. Hun kommer fra stillingen som prosjektdirektør ved NTNU hvor hun har vært sentral i arbeidet med å samlokalisere alle campusene tilknyttet NTNU.

5. juli 2022
Gaute Christensen, VP Communications

Kvidal tiltrer stillingen 1. oktober 2022.
Som direktør for forretningsenhet vil hun lede en av regionens største kunnskapsbedrifter med nærmere 250 kompetente og erfarne medarbeidere.

– Multiconsult er en spennende bedrift som jeg har svært lyst til å lede. Selskapets fokus på samfunnsansansvar og bærekraft, sammen med sterk faglighet, spennende prosjekter og ambisjoner om sterkere flerfaglighet er noe jeg ønsker å ta del i. Jeg identifiserer meg med visjonen, og har blitt grepet av mulighetene de har og ser komme. Jeg gleder meg, sier Merete Kvidal.

Merete Kvidal er en erfaren leder med et stort kontaktnett. De siste seks årene har hun jobbet som prosjektdirektør ved NTNU hvor hun siden 2016 har ledet arbeidet med Campussamling og vært medlem av styringsgruppen for Ocean Space Center, Senter for psykisk helse i samarbeid med St Olavs Hospital og flere andre prosjekter.
Hun er utdannet fra NTNU og har tidligere blant annet vært avdelingsleder for arkitektkontoret tegn_3 i Trondheim.

– Vi er svært glade for at Merete har valgt å bli en del av Multiconsult. Hun er en kompetent og erfaren leder som kjenner både bransjen og regionen godt. Jeg er overbevisst om at hun vil bidra til at vi får en enda sterkere posisjon i regionen, sier Leif Olav Bogen, konserndirektør Regioner Norge i Multiconsult.

Multiconsult region Midt er en del av Multiconsult Norge AS. Enheten har om lag 250 medarbeidere fordelt på kontorer flere steder i Trøndelag, Nordland og Møre og Romsdal. Hovedkontoret for Midt er lagt til Trondheim. Multiconsult Norge er en av landets største rådgiver- og prosjekteringsmiljøer med over 2 300 medarbeidere fordelt på kontorer over hele landet.