2.-5. august er det igjen klart for årets happening innen langrenn og skiskyting - Blinkfestivalen 2023. Multiconsult er stolt sponsor | Foto: Svein Erik Fylkesnes

Klart for Blinkfestivalen

Det nærmer seg årets Blinkfestival og Multiconsult er stolt hovedsponsor. Utøvere fra over 20 nasjoner vil delta i de ulike rulleski-konkurransene, fra tøffe Lysebotn opp til ulike korte og lengre løp i og rundt Sandnes sentrum. NRK dekker konkurransene.

1. august 2023

Verdenseliten i skiskyting og langrenn samles for 18. gang for å konkurrerer på rulleski i og rundt Sandnes sentrum. Det blir konkurrert i både elite/senior-, junior- og aldersbestemte klasser.

– Vi gleder oss til å være en del av sommerens store høydepunkt innen langrenn og skiskyting, og er stolt over å kunne bidra til det flotte arrangementet, sier Gaute Christensen, leder for kommunikasjon i Multiconsult.

NRK vil også i år ha bred dekning av konkurransene med utallige timers sendetid.

Folkefest i sentrum

Blinkfestivalen samler ikke bare verdenseliten og en rekke utøvere innen langrenn og skiskyting. Også befolkningen i og rundt Sandnes samles til stor folkefest, og det er lagt opp til mange aktiviteter på dag- og kveldstid.

Her finner du programmet for dagene