Multiconsult sponser også i år BLINK-festivalen. Bildet fra langløpet under BLINK 20 | Foto Axelar

Klart for BLINK 21

Sommerens vakreste skieventyr ruller nå i gang! Fra 5. til 8. august møtes verdenseliten innen langrenn og skiskyting til tøffe konkurranser i Lysebotn, Sandnes og Gjesdal. Multiconsult er også i år med som en av hovedsponsorene.

3. august 2021

BLINK er verdens største skiarrangement på sommerstid, og inkluderer en rekke ulike konkurranser innen langrenn og skiskyting. Arrangementet samler de største navnene innen begge idrettene, og er en del av det internasjonale World Classic Tours.

Første øvelse på programmet er som alltid Lysebotn Opp. Her skal utøverne stake eller skøyte fra Lysebotn og opp den 7,5 km lange veien, med sine 27 hårnålssvinger og gjennomsnittlige stigning på 10 prosent, før målgang ved utkikkspunktet over Lysefjorden, Øygardstølen.

Covid-19-situasjon legger også i år en demper på omfanget av arrangementet. Derfor arrangeres alle konkurransene i Sandnes Sparebank Arena utenfor sentrum, med unntak av Lysebotn Opp og langløpet søndag. Det blir likevel begrenset adgang for publikum på arenaen. Skikonkurransene blir vist på NRK TV.

Multiconsult har gjennom en årrekke vært stolt hovedsponsor av BLINK og ser fram til å følge arrangementet og konkurransene. Vi takker arrangør Axelar for godt samarbeid, og ønsker alle deltakerne lykke til!

Klikk her for å se hele programmet