Hvorfor jobbe ved Ålesundkontoret?

Multiconsult har trivelige kontorer midt i byen, på Skansekaia, i et bygg som ble spart da Ålesund brant i 1904. Kontoret ligger bokstavelig talt på kaikanten.

4. januar 2019

Ålesund er hovedsete på Sunnmøre, og er med sine ca. 50.000 innbyggere største by mellom Bergen og Trondheim. Byen ligger ved havet, anlagt på flere øyer. Ålesund bysentrum er lite og kompakt, og kjent for sin særmerkede arkitektur i jugendstil (art nouveau). Dette har gitt byen internasjonal oppmerksomhet som årlig tiltrekker titusener av turister som skaper liv og røre i byen.

Multiconsult har trivelige kontorer midt i byen, på Skansekaia, i et bygg som ble spart da Ålesund brant i 1904. Kontoret ligger bokstavelig talt på kaikanten, inntil Brosundet, som deler byen i to og hvor det om sommeren er et yrende liv.

Kysten utenfor byen tilbyr mulighet for de aktive og eventyrlystne. Bølgesurfing på Alnes, vindsurfing og kiting på Vigra. Padling, dykking og fisking kan gjøres over alt. Innover i landet finner vi fjorder og fjell, som Sunnmørsalpene, Hjørundfjorden, Geirangerfjorden og Trollstigen. Her er aktivitetsmulighetene mangfoldige, sommer som vinter. Sunnmørsalpene har som fortjent fått oppmerksomhet som et alpint skiområde i verdensklasse. Lett tilgjengelige, snøsikre, varierte og spennende. Her kan man normalt gå på ski fra sein høst til langt ut på våren. Ønsker du å fortsette sesongen er det bare å trekke lenger innover, til Trollstigen eller Geirangerfjellet.

Området kan selvfølgelig også benyttes om sommeren. Turer til fots på toppene langs Hjørundfjorden, klatring i Molladalen, padling i Geirangerfjorden, fisking i utallige fjellvann og vandring i Tafjordfjella er blant mulighetene.

Alle mulighetene er innenfor kort reisetid og -avstand. Ålesund er med andre ord et eldorado for den aktive og friluftsinteresserte. Små forhold og korte avstander har også fordeler i det daglige. Bilkøer og lange reiseveier mellom jobb og bolig er nærmest ukjent. Likeså korte avstander til skole, barnehage og matbutikk.

Livet på kontoret er fint. Her finner du et trivelig og sammensveiset miljø, med stor tverrfaglighet og positive holdninger både til hverandre og til våre kunder.

Søk på en av våre ledige stillinger her:

Brannrådgiver
Geotekniker
Miljøgeolog
Konstruksjonsteknisk rådgiver