Foredrag på RTC Europe

Martin Martinsen fra Multiconsult hold foredrag på prestisjetunge Revit Technology Conference Europe (RTC Europe).

14. desember 2015

Kunnskapsdeling i fokus

RTC Europe er en unik og uavhengig konferanse som tar for seg en rekke temaer innen Revit og BIM-teknologi. Konferansen, som i år ble avhold i Budapest, samlet deltakere fra hele verden.

Hensikten med RTC Europe er å rette fokuset på deling av kunnskap og knytte nye kontakter. Dette åpnåes ved å begrense antall deltaker på konferansen.

– Det fine med RTC er at man ikke bare får man anledning til å lære av verdens beste bransjeeksperter, man får også en anledning til å dele sine egne ideer og kunnskap. Dette var en veldig god erfaring og jeg fikk gode tilbakemeldinger på mitt foredrag, sier Martin.

Revit til Robot

Martin Martinsen var invitert for å dele sin erfaring med kobling mellom Autodesk Revit og Autodesk Revit til Autodesk Robot Structural.

-Hva betyr dette? Kort fortalt, når man modellerer en konstruksjon i Revit, vil det samtidig i bakgrunnen bli opprettet analyse modell. Denne Anayse Modellen kan vi se, modifisere, legge på laster og lastkombinasjoner, og til slutt overføre ferdig modell til Robot, som er et 3D analyseverktøy. Denne koblingen er tosidig slik at vi har mulighet til å overføre modellen tilbake fra Robot til Revit, dersom vi finner ut at f.eks. dimensjoner på søyler osv. er for små. Revit modellen blir da oppdatert automatisk.

Dette kan illustrerer med en figur:

 

Foredrag-på-RTC-Europe

 

Materialet (kompendiet og presentasjon) fra foredraget blir lagt ut på kompetanse nettverket for bygg og anleggsteknikk (lenke).

Om Martin

Marin er Revit og Robot superbruker og er ansvarlig for Revit Structural i Multiconsult. Han har lang erfaring med å gi opplæring i Revit og Robot.

Han holder jevnlig foredrag om Revit, Revit / Robot og Revit / BIM implementering. Martin er medlem av Autodesk Beta program og har 6 års erfaring i Revit samt erfaring i mange andre 2D og 3D programvarer.