Eneste rådgiver på Topp 10 hos både Universum og Karrierebarometeret

Multiconsult vurderes til å være en av Norges aller mest attraktive ingeniørbedrifter. Som eneste rådgiver er Multiconsult blant de ti mest attraktive arbeidsgiverne i både Universums og Karrierebarrometerets studentundersøkelser i 2012. Blant de som har jobbet noen år vurderes Multiconsult topp 6 i tilsvarende undersøkelser.

15. august 2012

Hvert år publiserer Universum en undersøkelse som viser hvilke bedrifter studenter helst vil arbeide for – sin «drømmearbeidsgiver» innenfor blant annet IT-, økonomi- og ingeniørfag. De tre seneste årene har Multiconsult holdt en stabil plassering på listen over de ti mest attraktive ingeniørbedriftene. Universum kjører også en tilsvarende undersøkelse blant personer som har vært i arbeid noen år. Her er ikke årets resultat publisert enda, men i fjorårets undersøkelse vurderes Multiconsult til topp 6.

Nytt av året er en ny undersøkelse, Karrierebarometeret. Den er gjennomført av Evidente og Studenttorget.no. Undersøkelsen måler Norges mest attraktive arbeidsgivere blant økonomi- og ingeniørstudenter, men skiller seg fra Universum blant annet på måten studentene vurderer de ulike arbeidsgiverne. På undersøkelsen for 2012 er Multiconsult den eneste rådgivende ingeniøren inne på Topp 10.

Multiconsult er dermed den eneste rådgivende ingeniørbedriften som kan skryte av en plassering innenfor Topp 10 på begge studentundersøkelsene. Dette er et helt tydelig signal om at Multiconsults posisjon som en av landets ledende rådgivende ingeniørbedrifter, og om vår tilstedeværelse i studentmiljøene – gjennom satsingsområdet MUST – har blitt lagt merke til.