Teknologileder og rådgiver, Cathrine Mørch, er nominert i kategorien Fageksperten i RIFs kåring av Årets unge rådgiver 2018 | Foto: Multiconsult

Digitaliseringsforbilde nominert til Årets unge rådgiver

Teknologileder og digitaliseringsekspert i Multiconsult, Cathrine Mørch, er nominert til Årets unge rådgiver 2018, i regi av Rådgivende Ingeniørers Forening. Hennes faglige engasjement for digitalisering og teknologianvendelse strekker seg langt ut over Multiconsult, og har gitt henne en betydelig stemme inn mot bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen.

18. oktober 2018

Cathrine Mørch er teknologileder og rådgiver i Multiconsult, og utdannet sivilingeniør med fagene byggteknikk og arkitektur på Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB). Hun er blant de nominerte i kategorien Fageksperten.

Bruk av teknologi i totalkontrakter

Cathrine har den siste tiden lagt ned mye arbeid sammen med entreprenører for å utvikle et opplegg for anvendelse av teknologi i gjennomføring av totalkontrakter. Gjennom dette arbeidet har hun opparbeidet en forståelse og respekt fra entreprenørene om at rådgivernes bidrag vil sikre en forutsigbar og effektiv gjennomføring av totalkontrakter.

Arbeidet hennes har blant annet resultert i at en stor utenlandsk teknologileverandør har invitert Multiconsult og Cathrine til et samarbeid om å gjennomføre et utviklingsstudium relatert til teknologianvendelse og digitalisering.

Cathrine har også blitt lagt merke til utenfor bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen. I mai ble hun invitert til Dagens Næringslivs podcast om teknologi for å diskutere bruk av 3D-printing sammen med matematiker og teknologiinvestor Silvjia Seres.

Fageksperten rådgiverbransjen trenger

Gjennom en intern nominasjonsprosess ble Cathrine plukket ut som Multiconsults kandidat til årets RIF-kåring. I nominasjonskomiteens begrunnelse heter det blant annet:

«Cathrine har deltatt i oppdrag innen alle Multiconsults forretningsområder og er i stand til å se muligheter på tvers av fag og markedsområder. Hun ser totaliteten og hva som skaper verdi og bærekraftig utvikling for kunder, samarbeidspartnere, Multiconsult og samfunnet. Med sitt utadvendte engasjement og sin gode relasjonskompetanse er hun en etterspurt ressurs innen digitalisering og teknologianvendelse både internt og eksternt. Cathrines faglige kompetanse og personlighet gjør henne til en fremragende rådgiver og fagekspert som rådgiverbransjen trenger.»

– Vi er veldig stolte over at en så positiv pådriver som Cathrine, med sitt sterke faglige engasjementet for digitalisering og teknologianvendelse, er nominert i årets kåring, sier Martin Halvorsen i HR-avdelingen, på vegne av nominasjonskomiteen i Multiconsult.

Vinneren av Årets unge rådgiver kåres på RIFs Høstkonferanse den 23. oktober på Sentralen i Oslo.