To av de nominerte prosjektene: The Plus (foto: Vestre) og Gullhaug torg (foto: Byggeindustrien)

Dette er de nominerte til Årets Bygg og Anlegg

Finalistene til prisene Årets Bygg, Årets Anlegg og Årets trebygg for 2022 er nå klare. Multiconsult har vært involvert i flere av de nominerte prosjektene. Vinneren kåres på Byggedagene 22. mars.

3. mars 2023
Cato A. Mørk

– Juryens gjennomgang viser at det ferdigstilles mange gode og spennende prosjekter rundt om i landet. Kvaliteten på mye av arbeidet vi er blitt kjent med er utvilsomt meget høy, og det er imponerende mange gode prosjekter som er ferdigstilt i løpet av 2022, innen begge kategorier, sier juryleder Per-Arne Horne som til daglig leder Direktoriet for byggkvalitet (DiBK).

Han understreker at dette er en helhetspris hvor prosjektene skal ha dokumentert fremragende gjennomføring i henhold til en rekke sentrale punkter, og at det stadig blir tøffere å komme gjennom nåløyet. Det er også nominerte tre prosjekter i kategorien Årets Trebyggeri.

– Det er spennende prosjekter som er nominert i år og for oss er det svært gledelig at vi har vært med å bruke vår kompetanse i fem av de nominerte byggene. Nå håper vi selvfølgelig at ett av prosjektene vi har bidratt til går helt til topps, sier markedssjef Inger Basberg i Multiconsult.

Årets Bygg 2022

Årets Anlegg 2022:

Årets trebyggeri

Vinnerne bli kåret i forbindelse med Byggedagene 2022 på The Hub i Oslo 22. mars.

Les mer hos Byggeindustrien.