Erlend Henriksveen (tv) og Vegard Løkken i Madrid | Foto: Privat

Deltok i OL-kvalifisering

Sammen med makker Vegard Løkken, deltok Multiconsult-ansatte Erlend Henriksveen i OL-kvalifisering i sandvolleyball i Madrid forrige helg. Selv om det ikke holdt til OL-deltakelse, bet de to norske lagene godt fra seg i kvalifiseringen. Ett norsk lag er allerede direktekvalifisert.

19. mai 2021
Cato A. Mørk

– Uansett om vi ikke lyktes med å bli topp fem i denne turneringen, så var dette en veldig lærerik og motiverende turnering for meg! Nå ser jeg virkelig frem til sesongstart, og har planer om å tilbringe store deler av august i Europa for å konkurrere i verdensserien, dersom Covid19-situasjonen tillater det, forteller Erlend.

I turneringen kjempet de sammen med et annet norsk lag for å bli blant de fem beste nasjonene. Til slutt endte de på en sterk 7. plass, men for å bli kvalifisert måtte de ha kommet på 5. plass eller bedre. Anders Mol og Christian Sørum er allerede forhåndskvalifisert til lekene da de er ranket som nr. 1 i verden.

Føler seg privilegert

Til daglig jobber Erlend med vannkraft i Trondheim.

– Prosjektering av vannkraftverk og rehabilitering av eldre dammer er arbeidsoppgaver som står sentralt i arbeidshverdagen. Jeg omgås med utrolig flinke kollegaer og ledere fra Steinkjer og Trondheim, noe som gjør at jeg har muligheten til å levere gode resultater både i arbeidslivet og på idrettsarenaen. Jeg føler meg veldig privilegert som har Multiconsult i ryggen, sier Erlend.