Foto: Thomas Bjørnstad

Deltar aktivt på stor bærekraftskonferanse

Urban Future global conference blir arrangert i Oslo 22. til 24. mai. LINK arkitektur og Multiconsult deltar aktivt som sponsor, med egne arrangementer og med foredragsholdere.

9. mai 2019
Cato A. Mørk

Urban Future global conference (UFGC) er Europas største arrangement for bærekraftige byer, og pågår flere steder i Oslo sentrum, blant annet i Folketeateret.

Tirsdag 21. mai markerer LINK arkitektur og Multiconsult starten på konferansen gjennom et felles kunde- og bransjearrangement med etterfølgende Åpent hus i Kirkegata 4. Arrangementet LINKIN’Grid er et sidearrangement til UFGC.

– Konferansen er en viktig møteplass og er viktig for erfaringsdeling og læring mellom organisasjoner og på tvers av land. Vi ser frem til både å dele vår kunnskap og få innsikt i andres erfaringer i løpet av dagene Urban Future global conference pågår, sier Kristin Olsson Augestad, direktør for Bygg og eiendom i Multiconsult.

Hun påpeker at Multiconsult-konsernet er bredt representert i løpet av konferansen.

LINK’in Grid på Høymagasinet på Akershus Festning tirsdag 21. mai kl 18-2010

LINK arkitektur og Multiconsult inviterer til spennende innlegg om utvikling av Kvadraturen i Oslo, den 21. mai. Vi har samlet 10 foredragsholdere fra Kvadraturen som hver får 20 bilder på 20 sekunder til å inspirere deg. Etterpå er det Åpent hus og konsert i Kirkegata 4.
Se program og påmelding

Åpent hus i Kirkegata 4 – fra kl 18 – 23 tirsdag 21. mai

I løpet av og etter arrangementet avholdes Åpent Hus i Kirkegata 4, der LINK arkitektur har hovedkontor. Vi byr på omvisning, presentasjoner og demonstrasjoner. Bandet Maple & Rye spiller opp til fest og hus-restauranten holder åpnet utover kvelden. Ingen påmelding nødvendig.

Andre foredrag i løpet av UFGC:

  • Hanna Maria von Zijp fra LINK arkitektur skal snakke om Safe City. Innlegget handler om «feministisk urbanisme, kvifor det er viktig og korleis ein slik kul by eigentleg ser ut». Torsdag 23. mai kl 16 – 17.30.
    Les mer.
  • Marte Mariussen fra Multiconsult forteller om hvilke prinsipper vi må følge for at selvkjørende kjøretøy skal være positivt for våre byer. Disse prinsippene skal testes i praksis, i et prosjekt for Multiconsult Bergen. Vi viser hvordan en offensiv arbeidsgiver kan bidra til at de ansatte får bedre, billigere og mer miljøvennlige mobilitetsløsninger som gir endringer i mobiltetsvalg. Torsdag 23. mai kl. 09-10.30.
    Les mer.
  • Workshop bilfri Kvadratur, fredag 24. mai, 09.00 til 11.30. Les mer.
  • LINK arkitektur har stand på konferansen.

 

Les mer om UFGC.