Øystein "Pølsa" Pettersen. Foto: Multiconsult

BLINK med ny samarbeidspartner

Multiconsult har i lang tid vært en sentral sponsor for Blink-festivalen som går av stabelen 26. 30. juli. I år dobler vi med å kunne presentere en ny samarbeidspartner, langløpslaget «Team BN-bank» med Øystein «Pølsa» Pettersen i spissen

27. juli 2016

Øystein «Pølsa» Pettersen blir kaptein i et knallsterkt nytt langløpslag i langrenn, «Team BN Bank». Multiconsult er en sentral samarbeidspartner i satsningen og partene er enig om et at de skal skape en ny dimensjon for sponsorsamarbeid.

– Vi er ikke her for å delta, vi er her for å ta over og vinne. Jeg er skadefri, frisk, og mer motivert enn noen gang for å lykkes i langrennssporet. Jeg har fått med meg et kjempegodt lag og vi skal vært best i det lange løp. Jeg gleder meg helt vilt til å konkurrere, sier Øystein Pettersen.

I tillegg til Øystein «Pølsa» Pettersen er utøverne Simen Østensen, Morten Eide Pedersen, Nils-Ingar «Nils» Aadne med i «Team BN Bank».

Mens alle de øvrige på laget har solide sportslige meritter og har vunnet løp i langløpscupen Visma Ski Classics, er «Nilsi» mest kjent som stand-up-komiker. Det kommende året skal han satse for fullt på langrenn og leve som toppidrettsutøver.

– Det jeg skal igjennom blir knallhardt, men jeg gleder meg, sier Nils-Ingar Aadne.

Bredt og sammensatt team

Sjef for teamet er tidligere leder for Adidas Norge, topplederrådgiver og foredragsholder, Sigurd Granmark. Sigurd vil også ha en stor rolle i realiseringen av samarbeidet mellom teamet og Multiconsult. Han skal både administrere engasjement fra løperne og selv bidra inn i organisasjonen med sin kunnskap innen prestasjons- og lederutvikling. Utstyrsleverandør er Swix og Madshus, mens hovedsponsor er BN Bank.

Utfordrere

Både Øystein Pettersen og Simen Østensen fikk store deler av 2016-sesongen ødelagt av sykdom. Nå er begge friske og skadefrie. Morten Eide Pedersen hadde en veldig god langløpssesong, var nær ved å vinne Vasaloppet og ble nummer fem totalt i langløpscupen siste sesong.

– Løperne er topp motiverte! En av hovedoppgavene mine blir å holde igjen og sørge for at de ikke trener for mye, sier teamsjef Sigurd Granmark.

Felles verdigrunnlag

Multiconsult er veldig bevisste nå vi velger samarbeidspartner og har derfor valgt å satse på noen få gode prosjekter vi har tro på gir oss mer enn ren eksponering.

– Samarbeidet med «Team BN-bank» har bare å vidt begynt, men jeg er allerede overbevisst at dette blir et svært fruktbart samarbeid som vil gi oss mye. Vi har stor tro på langsiktighet og dermed er det også viktig å finne samarbeidspartnere som deler verdigrunnlaget vi har i Multiconsult. Dette føler jeg absolutt er tilfellet her, sier Gaute Christensen, kommunikasjonsleder i Multiconsult.

Teamet debuterer under BLINK-festivalen i Sandes

Startskuddet for konkurransesesongen er lagt til Blink-festivalen i Sandes fra 27. – 30. juli. Som hovedsponsor for Norges største ski- og skiskytingsarrangement på rulleski, setter Multiconsult ekstra pris på at teamet har valgt å starte konkurransesesongen på Blink.

-Vi opplever BLINK-festivalen som unik i Norge. Vi har derfor valgt å være en sentral samarbeidspartner i en årrekke. Foruten å møte mange av verdens beste utøvere innen sine grener, er dette et arrangement for talenter i alle aldre i tett samspill med lokalsamfunnet. I Multiconsult skaper vi verdier nettopp ved å kombinere spisskompetanse med bredde, forteller Christensen.

Det heler braker løs med nyvinningen av året, et langløp på seks mil fra Ålgård til Sandnes, etterfulgt av fryktete Lysebotn opp før det er konkurranser i Sandnes sentrum fredag og lørdag. Alt godt dokumentert av NRK.

God dekning vinteren gjennom

NRK har kjøpt opp rettighetene til å sende langløpscupen på ski de fem kommende vintrene, og vil sende de fleste langløpene direkte i sine sportssendinger.

Team BN Bank vil også stille til start på flere løp utenfor langløpscupen, blant annet i de nasjonale åpningsrennene på Beitostølen. I midten av august vil hele teamet delta under Toppidrettsveka i Aure og Trondheim.

Lagkaptein i Team BN Bank, Øystein «Pølsa» Pettersen, sender følgende melding til konkurrentene:
– Vi er ikke her for å delta, vi er her for å ta over og vinne!