Klovneløpet_1390576

Bidrar til videre drift av Sykehusklovnene

Torsdag 3. september går startskuddet for Klovneløpet, et veldedighetsløp arrangert av NTNU-studenter, hvor alle inntektene går til Sykehusklovnene. Multiconsult er hovedsamarbeidspartner for fjerde år på rad.

26. august 2015

Engasjement, lagspill og ansvar

Klovneløpet er initiert av studenter ved linjeforeningen Energi og Miljø (EMIL) ved NTNU. Målet er å samle midler til Sykehusklovnene og synliggjøre det viktige arbeidet de gjør. Dette er en ideell organisasjon, drevet av profesjonelle skuespillere, som jobber med å bringe latter og smil til barn på sykehus. I fjor ble det samlet inn kr. 266 136.

– Engasjement, lagspill og ansvar er verdiene til Multiconsult. Klovneløpet gjenspeiler disse verdiene på en glimrende måte. Det er givende å samarbeide med studentene om å bistå klovnene økonomisk, så de kan fortsette sitt viktige arbeid. NTNU er også en av våre viktigste rekrutteringsarenaer og derfor helt naturlig for oss å støtte opp under et så godt studentinitiativ, sier Gaute Christensen, kommunikasjonssjef i Multiconsult.

Løp for voksne og barn

Blant arrangementene på dagen er et hovedløp på seks kilometer gjennom byen med nærmere 500 deltakere, en stafett ved NTNU og et barnearrangementet nede i sentrum. Sykehusklovnene er selv med på å skape stemning under arrangementet.

– Vi i Klovneløpet er glade for å kunne arrangere et løp som fenger mange, samtidig som vi støtter en god sak. Vi er utrolig takknemlig for at Multiconsult har vært med på laget siden oppstarten i 2012. Uten støtten fra selskapet hadde det verken blitt noe Klovneløp eller overskudd til å glede barna på St. Olavs hospital, sier Nathalie Skyttermoen, markedssjef for Klovneløpet og student ved Energi og Miljø på NTNU.

Bidra til Sykehusklovnene

Multiconsult oppfordrer alle til å bidra med å muliggjøre Klovneløpets mål om å støtte, ved å donere et valgfritt beløp på arrangementets donasjonsside. Alle donasjoner går rett til klovnene.

Om Sykehusklovnene

Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. Deres hovedmål er: “Alle barn innlagt på sykehus skal få besøk av sykehusklovner”. Dette har Sykehusklovnene som mål å nå innen 2024.