Fotomontasje: Multiconsult | Fotomontasjen viser den nye skisprintarenaen i Drammen.

Bidrar til folkefest under skisprinten i Drammen

I år skal skistjerner i verdensklassen utfordreres i ny løype under skisprinten i Drammen. Den nye arenaen og tilhørende tribuner er modellert av Multiconsult, som i tillegg er stolt sponsor av rennet.

5. mars 2015

Onsdag 11.mars 2015 inntar den internasjonale langrennseliten Drammen for å delta i klassisk skisprint. I år er rennet det siste sprintrennet i World Cup-sammenheng, dermed vil sammenlagtvinneren blir kåret i Drammen

Stolt sponsor

For Multiconsult er det viktig å synliggjøre deltakelse i samfunnslivet. Derfor har selskapet også i år valgt å sponse Skisprinten.

– Skisprinten representer et av de største arrangementene i Drammen og vi må sørge for å være med på dette. Deltakelse i denne typen arrangement gjør selskapet i stand til å gi et kulturbidrag til byen vi tilhører. I tillegg gir det oss en god mulighet til å sosialisere med mange av våre kunder, samarbeidspartnere både eksisterende og potensielle, samt konkurrenter, sier Heine Lund Olsen, Regiondirektør i Multiconsult.

Ny arena med plass til dobbelt så mange

Som et ledd i sponsoratet har Multiconsult modellert den nye arenaen med nye publikumstribuner langs løypa. Tribunene er plassert på begge sider av den spektakulære og intime arenaen på torget.

Løypa er lagt om for å skape enda bedre sportslige forhold for løperne og de nye tribunene bidrar til å sikre et mer publikumsvennlig arrangement. Tribunene rommer rundt 2800 tilskuere, noe som er dobbel så mange som tidligere.