Årets julegave går til The Dale Oen Experience

Multiconsult gir hver jul bort en større sum til et veldedig formål. I år falt valget på The Dale Oen Experience, en organisasjon som jobber med å gi barn og ungdom mestringsfølelse, samt motivere til å ta et miljøansvar.

19. desember 2017

The Dale Oen experience – Miljøcamp og inspirasjon til barn og unge

The Dale Oen Experience en ideell organisasjon opprettet av Robin Dale Oen til minne om broren og idrettslegenden Alexander Dale Oen. Organisasjonen jobber mot barn og unge, og har følgende kjernevirksomhet:

  1. Gi barn og unge en følelse av mestring gjennom naturopplevelser og fysisk aktivitet. Gi et spesielt godt tilbud til unge som sliter på skolen eller som ikke har det så enkelt i hverdagen.
  2. Spre kunnskap om miljøutfordringer til barn og unge. Inspirere ungdom til å satse på realfag og forskning slik at de kan bidra til å finne løsninger.

Plastforurensing av havet er et miljøproblem av enorme dimensjoner. Vårt sikreste kort for å bedre denne situasjonen er å spre kunnskap og skape interesse for temaet blant barn og unge. Ca. 55 000 barn og unge fra Norge og utlandet har deltatt på aktiviteter i regi av Dale Oen Experience. I februar 2017 samlet de 6 000 skoleelever til Europas største forskningskonferanse for barn og unge. Temaet var plastforurensing i havet.  Organisasjonen er basert på frivillighet og dugnadsånd, og de er avhengig av gaver fra støttespillere for å finansiere driften.

Organisasjonen er basert på frivillighet og dugnadsånd, og de er avhengig av gaver fra støttespillere for å finansiere driften.

Les mer om organisasjonen på: daleoenexperience.com.

Multiconsults visjon sier at vi skal garantere en bærekraftig utvikling alle steder hvor vi gis anledning til å sette vårt fotavtrykk. Multiconsult har en muliggjøringskultur og skal være verdiskapende og på kontinuerlig utkikk etter bærekraftige muligheter og løsninger.

Ved å støtte The Dale Oen Experience støtter vi den generasjonen som i fremtiden skal bidra til å løse noen av de miljøutfordringene verden står ovenfor, og det synes vi at er en flott mulighet, sier Miljøsjef i Multiconsult, Guri Lindmark.

Julegavetradisjon

Det å gi en julegave til et veldedig formål har blitt en tradisjon i Multiconsult. De tre siste årene er en stor andel av de ansattes julegavepott blitt pakket pent inn og gitt til et veldedig formål. I november ble medarbeidere invitert til å foreslå sin kandidat til årets julegave. Hele 28 kandidater ble i år foreslått. Til slutt falt den interne juryen ned på tre kandidater som de ansatte har stemt over.